Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Venezuela hükümeti gıda kaçakçılığını önlemek amacıyla 17 bin kişilik orduyu Kolombiya sınırına yerleştirdi.
Burger King Tim Hortons'ı satın aldı
Dünya fındık üretiminde lider olan Türkiye'de 2014 yılında rekoltenin düşmesinden ötütü çikolata ve benzeri şekerleme ürünlerinin zamlanması bekleniyor.
Şimşek bu uygulamayla, Gelir İdaresi Başkanlığı'na düzenli olarak bilgi aktarılması ve bu bilgilerin analizi yoluyla uzaktan denetim sisteminin yaygınlaştırılmasının hedeflendiğini açıkladı.
Bilişim sektörünün öncüsü Index Grup bünyesinde 1992 yılından bu yana faaliyet gösteren Datagate, Türkiye’nin en yenilikçi ve hızlı büyüyen GSM operatörü Avea ile distribütörlük sözleşmesi imzaladı.
Turkcell’in geliştirdiği ücretsiz “Çocuğum ve Ben” uygulaması sayesinde, ebeveynler ve çocuklar, farklı kullanıcı girişleriyle kendilerine özel içeriklere ulaşabiliyor.
Fitch: Avrupa en az 10 sene daha Rusya'dan gaz almaya devam edecek.
Sıcak yaz aylarında vücudun su ve mineral dengesinin bozulması ciddi sorunlara yol açıyor.
Deloitte Türkiye, dizi ihracatı gelirlerinin 2013'te 150 milyon dolar seviyesine ulaşarak 15 kat arttığını bildirdi.
Bingöl'de susuz tarlada gübre kullanmadan üretilen ve kilosu 50 kuruştan satılan karpuz, çiftçiyi sevindirdi.
Uzun Menzilli Füze Savunma Sistemi Projesi'nde kararın bir hafta içinde verilmesi bekleniyor.
Dünyanın 4. büyük doğalgaz rezervine sahip Türkmenistan'da Türk-Japon konsorsiyumu dev bir ihale aldı.
Malezya Hava Yolları ticari olarak bitti.
Doğuş Holding bünyesindeki yeme-içme-eğlence sektörüne yatırım yapan şirket D.ream, şimdiye kadarki lüks restoran yatırımlarının ardından yeni bir segmente girdi
Türkiye IMF'ye altın rezervlerinin yaklaşık 138 bin onsluk düşüşle 16.4 milyon onsa gerilediğini bildirdi.