Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Bu hafta yatırım araçlarından borsa, altın ve döviz kazandırdı - Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftayı ortalama yüzde 0,77'lik kazançla kapattı
İTÜ Rektörü Prof. Dr. Karaca: - "İTÜ ARI Teknokent‘te işsiz kalan bir Ar-Ge uzmanı hemen aşağıya kahve içmeye çıkıp kahve molasında bir başka iş bulabiliyor" - "Öylesine canlı bir ekosistem oluştu İTÜ kampüsünde... Silikon Vadisi diyoruz ama halihazırda Maslak'ta harıl harıl çalışan bir Silikon Vadisi var ülkemizde" - "İTÜ'de 7 bine yakın Ar-Ge personeli çalışıyor. Türkiye'nin en büyük ihtiyacı olan alan bu. Ar-Ge'ci sayısını artırmamız gerekiyor" - "1,2 milyar doların üzerinde ihracat yapıyoruz. Ülke ekonomisine nitelikli iş oluşturuyor, ihracat konusunda katkı yapıyoruz"
Lokman Hekim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevin Şanlıer: - "Ramazan ayında özellikle bağırsak sağlığının korunması için kefir tüketilmesi daha sağlıklı oruç tutmayı destekleyecektir" - "Kefir tüketimi uzun süren açlıkla oluşan sıvı kaybının yerine konmasına, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine katkı sağlayacaktır"
Yatırımcı rehberi (4)
Yatırımcı rehberi (3)
Yatırımcı rehberi (8)
Yatırımcı rehberi (7)
Yatırımcı rehberi (6)
Yatırımcı rehberi (5)
Yatırımcı rehberi (10)
Yatırımcı rehberi (9)
Türk Telekom Üst Yöneticisi Paul Doany: - "(Fiber altyapının ortak kullanıma açılması) Altyapının ortak kullanımı için Türk usulü yeni bir model geliştirdik. Müşterilere daha fazla genişbant seçeneğinin sunulmasına ön ayak olan bu modelle bir yandan da geleceğin altyapısı fiberin tüm ülkede yaygınlığı artacak" - "Herkesin kazançlı çıktığı ama en kazançlı olanın vatandaş ve devlet olduğu bu modelin sektörümüze büyük fayda getireceğine inanıyorum"
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imar affı çalışmaları 1 hafta içinde tamamlanacak. İmar barışına müracaatlarda yalan beyanlarda bulunanların parasının iade edilmeyeceği belirtildi.
TCDD Taşımacılık AŞ'den Ramazan Bayramı'nda ek sefer
Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch TL'deki son dönemdeki sert değer kaybının döviz borcu olan şirketlerin mevcut durumda sınırlı olan likitide pozisyonlarındaki daha fazla baskı yaratabileceğini belirtti.