Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Taksiciler Odası Başkanı Yahya Uğur, taksilerde en kısa mesafenin 8 lira 75 kuruş olacağını açıkladı.
Süper otomobil üreticisi firmalar kıyasıya bir beygir gücü yarışına giriştiği 2016 yılında ortaya muhteşem hız canavarları çıktı. İşte bu yılın en güçlü ve en hızlıları...
Fatih'te yaşanan elektrik kesintilerinden en çok Kapalıçarşı esnafı etkilendi. 3 gündür elektriksiz olduklarını belirten tarihi çarşının esnafı kesintiye tepki gösterdi.
Folluktan çıkışında aralarında sadece 3 kuruş fark olan beyaz ve kahverengi yumurtaların fiyatı, tüketiciye ulaşana kadar dikkat çekici boyutlara ulaşıyor.
Gelecek yıl Çevre Kanununca uygulanacak para cezaları açıklandı. Yeni yılda çevreyi kirletenlere 203 lira ceza kesilecek.
Türkiye ekonomisinin yüzde 1.8 daraldığı açıklanan üçüncü çeyrekteki küçülmenin gerçekte yüzde 2.7 olduğu ortaya çıktı.
Asya ile Avrupa, bu kez yaya yoluyla birleşecek. Üsküdar-Kabataş arasında yayaların ve bisikletlilerin kullanacağı projenin 2019'a kadar bitirilmesi planlanıyor.
Türk-İş Genel Başkanı Atalay, son gelir vergisi tebliğinin asgari ücretlinin sırtına yeni bir yük getirdiğini belirterek,"Vergiye temmuz ayında girerken,artık nisanın sonunda girmeye başlayacağız"dedi
Evinde kablosuz şarj aleti yapmak isteyen adam harikalar yarattı
Türkiye Veri İşleme Üssü TUVIUS'un araştırmasına göre İstanbul'daki toplam 5,2 milyar metrekarelik arsa ve arazinin değeri 2 trilyon dolar.
Yeni yıla girerken vatandaşlardan inandırıcı olmayan indirim kampanyalarına dikkat etmeleri ve alışveriş çılgınlığından uzak durmaları istendi
Belirlenen yeni gelir vergisi oranlarına göre, 2017 yılında aylık brüt geliri 2 bin 500 lira olan vatandaşlar, bu gelirin 5 bin 350 lirasını gelir vergisi olarak ödeyecek.
Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sistemine geçişin ardından artık kullanılmayan eski gişelerin yıkım işlemi devam ediyor.