Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Teknik olarak Altın fiyatını incelediğimizde 1216.80 direnci önemli bir bariyer olarak karşımızdadır. Bu bariyer aynı zamanda da mevcut düşüş trendinde üst nokta olarak dikkatle takip edilmelidir.
Teknik olarak baktığımızda son gündeki hareket ile 108,400-108,500 ve 108,000 seviyesi geri çekilmelerde ara bir destek yapılmak istenebilir.
Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, 6 şanslı çifte tatil kazanma fırsatı sunuyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait otoparkların işletmesini devralan "İSPARK", bazı bölgelerde park ücretlerine zam yaptı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Genel Merkezi'ndeki il başkanları toplantısında konuştu.
Türkiye Bankalar Birliği verilerine göre, geçen yıl yaklaşık 16 milyon kişi toplam 261 milyar TL'lik tüketici ve konut kredisi kullandı.
MSN Messenger ile yıllar önce milyonlarca insanı konuşturan Microsoft, Whatsapp'a rakip olacak yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor.
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantısında faiz oranlarında değişikliğe gitmedi
ABD Adalet Bakanlığı, ülkedeki telefon teknolojileri ve ticari sırları çaldığı iddiasıyla 3'ü profesör 6 Çin vatandaşı için tutuklama kararı aldı.
Türkiye'nin lider et ve et ürünleri kuruluşu Şahin Sucukları, doğum yeri Kayseri'nin "Markası" ödülünü aldı.
BDDK Başkanı Akben, "Bank Asya'dan kuruma gönderilmesi gereken belgelerin hepsi henüz tamamlanmadı" dedi
Araçlar için hava yastığı üreten Japon Takata firması, yaklaşık 34 milyon otomobilin hava yastığı sisteminde kusur tespit etti.
Ford Otosan otomotiv işçi eylemleri nedeniyle yaşanan parça ikmali sorununun ardından bugünden itibaren üretime geçici ara verildiğini açıkladı.
Geçtiğimiz günlerde 2016 modeli tanıtılılan Chevrolet'nin 'Canavarı' Camaro'nun gelmiş geçmiş en iyi 10 modeli...
Borsa güne yüzde 0,32 düşüşle 88 bin 369 puandan başladı.