FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahin Sucukları'na Kayseri'nin Markası Ödülü

Türkiye'nin lider et ve et ürünleri kuruluşu Şahin Sucukları, doğum yeri Kayseri'nin "Markası" ödülünü aldı.

Şahin Sucukları'na Kayseri'nin Markası Ödülü

Şahin Sucukları, Kayseri Ticaret Odası'nın düzenlediği "Kayseri'nin Markası Ödülü"nü almaya hak kazanan firma oldu.

Kayseri Ticaret Odası'nın, Kayseri'nin sosyal ve ekonomik açıdan gelişmesine katkı sunan kişi ve kurumlara teşekkür etmek amacıyla düzenlediği "Kayseri Markası Ödülü" dağıtım töreni yapıldı.

Törene, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Kayserili Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın yanı sıra, iş dünyasının ve mülki idarenin temsilcileri katıldı.

Şahin Sucukları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Fazlıoğlu, Şahin Sucukları'nın "Kayseri'nin Markası Ödülü"nü, TOBB Başkanı Rİfat Hisarcıklıoğlu'dan aldı.

"Kayseri'nin Markası Ödülü"nün kendileri için bir onur olduğunun altını çizen Fazlıoğlu, "Markamız artık ulusal; Şahin tüm Türkiye de tanınıyor dolayısı ile mevcut cironun 10 katını da taşıyabilecek durumdayız" dedi ve ekledi:

"Markamız artık uluslar arası; Körfez ülkelerinden, Orta Asya cumhuriyetleri ve Balkan ülkelerinden çok sayıda alıcı bizi ziyaret ediyor ve ürünlerimizi talep ediyor. Ham maddemiz olan etin fiyatı, Avrupa ortalamasının 3 katını buluyor; ancak, buna rağmen ihracat yapıyoruz. Markamıza üretimimize güveniyoruz; ekibimiz standartlaşmış sağlıklı ve süregelen ürünler yapıyor ve çok daha fazlasını yapabilecek donanımda"

Bir aile şirketi olarak Şahin Sucukları, Cumhuriyet’in kurulduğu 1923 yılında kuruldu. Şahin markasıyla üretime ise 1978 yılında, markaya yönelik, reklam ve tanıtım gibi yatırımlara da 2004 yılında başladı. Şahin Sucukları, bu dönemden itibaren birebir tüketici iletişimleri reklam ve tanıtım iletişimlerini başlattı ve bugünkü ulusal marka konumuna geldi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler