Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Türk lirası dolar karşısında yaşadığı yüzde 22'lik değer kaybıyla dünyada en çok değer kaybeden para birimleri arasında adım adım zirveye koşuyor.
BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,28 düşüşle 75.086,85 puandan başladı.
İngiltere'de yayımlanan Financial Times gazetesi, gelişmekte olan ülkelerin acil kamu harcamalarını artırması gerektiğini aksi halde piyaslardaki kötü gidişin çöküşe neden olabileceğini yazdı.
Ankaralı girişimci ve iş adamı Erkan Koca’nın uzun süredir üzerinde durduğu ekolojik proje, ABD’de uygulanınca Türkiye’de de ilgi uyandırdı.
Dolar kurunun rekor oranı bulmasının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, dolar kurundaki artışın kaygı yaratacak bir durum olmadığını dile getirdi.
Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul’da Kaynarca-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında inşa edilecek metro hattı için çalışmaların başladığını açıkladı. Hat, 2018'de tamamlanacak.
Başbakan Davutoğlu'ndan dolar yorumu: Kaygılandırıcı bir durum yok
Ve beklenen oldu... Günlerdir yükselişini sürdüren ve her geçen dakika rekor yenileyen dolar bu sabah 3 lirayı gördü.
FED temmuz toplantısına ait tutanaklar, Fed üyelerinin ekonomik şartların faiz artışına henüz hazır olmadığı, ancak bu noktaya yaklaşmakta olduğunu görüşünde birleştiklerini ortaya koydu.
Borsa günü yüzde 0,87 düşüşle 75 bin 299 puandan kapadı.
Finansbank, konut kredisi almak isteyen vatandaşlara büyük avantaj sunuyor. Finansbank, peşinatsız %100 konut kredisi müşterilerinin nakit sıkıntısı yaşamasının önüne geçiyor.
Ons altına yükselişinde öncülük eden madencilik endeksinde dönüş daha öncesinde başlamıştı. Vadeli kontratlarda ise yeni prim kayıpları görülüyor.
PPK’dan faizlerde bir değişim gelmemesi sonrasında, DolarTL 2.90 seviyesini aştı, kontratta ise satışlar izlendi. Kontratta kapanış 93.450 seviyesinden gerçekleşti.
İkinci el ya da sıfır... Uzmanlar otomobil alıken dikkat edilmesi gereken hususları belirledi.
ABD'de tüketici fiyatları beklentilerin altında kaldı.