Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Borsa İstanbul, Boyner hisselerinde hafta başından beri gerçekleşen fiyat hareketliliği nedeniyle Boyner Mağazacılık'ın işlem sırasını kapattı. Boyner hisseleri 15 gün boyunca işleme kapalı kalacak.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni tasarı ile ‘sosyal alanlara’ yeni düzenleme gelecek.
Yeni yılda uçmak daha hesaplı olacak. Uçak bileti fiyatları yüzde 5.1 civarında düşecek. Rakebetle düşüşün yüzde 10'u bulması bekleniyor.
EPDK'nın, elektrik, doğalgaz, LPG ve petrol piyasasındaki bazı mevzuat ihlallerinde gelecek yıl uygulayacağı idari para cezaları yeniden değerleme oranı tutarında artırıldı.
Lüks moda devlerinden Gucci'nin CEO'su Patrizio Di Marco ve şirketin tasarım sorumlusu Frida Giannini istifa etti.
Otogaza şimdiye kadar yapılan indirimler, benzin ve motorinin gerisinde kaldı. Rusya'nın da doğalgaza indirim açıklamasının ardından otogazda da yeniden indirim bekleniyor.
İtalyan işçi sendikaları hükümetin iş yasalarında yapmayı tasarladığı reformları kınamak amacıyla genel grevde. Sendikalar ayrıca 2015 bütçesindeki kamu harcaması kesintilerine de tepkili.
BİST100 endeksi haftanın son işlem gününe yatay başladı.
ABD Savunma Bakanlığı, yeni kuşak savaş uçağı F-35'lerin ağır motor bakımlarının 2018'den başlayarak Türkiye'de yapılacağını açıkladı.
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) arz kesintisi yapmama kararının ardından, küresel ekonomide yavaşlamaya ilişkin verilerin artması üzerine petrol fiyatları düşmeye devam ediyor.
14 Aralık Pazar günü İstanbul'un Ataşehir, Kartal, Pendik, Tuzla ve Üsküdar ilçelerinin bazı bölümlerine elektrik verilemeyecek.
Apple'ın 2007 yılında tanıttığı ve büyük ses getiren akıllı telefonu 8 GB kapasiteli iPhone'u fiyatının çok üstünde bir rakama, 25 bin dolara alıcı buldu.
Aile hekimleri, Sağlık Bakanlığı’nın Aile Sağlığı Merkezi (ASM) çalışanlarına uzun ve esnek çalışmayı öngören tutumundan vazgeçmesi için bugün çalışmayarak bir günlük grev yapacak.
Asker sayısı, bulundukları ilçe ve ilin nüfusuna eklenecek. Böylece il ve ilçele İller Bankası’ndan daha fazla katkı payı alabilecek.
2011 yılındaki Bedelli Askerlik Yasası'ndan 30 bin TL ödeyerek yararlananlar, yeni bedelin 18 bin TL olmasından dolayı 12 bin TL'lik farkı geri alma istemiyle TBMM Dilekçe Komisyonu'na başvuruyor.