Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
e-PTTAVM'de AOÇ ürünlerinin satışına başlandı
Avrupa borsaları
Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan: - "(TCMB'nin faiz indirimi kararı) Herkese yeniden bir umut geldi. Şimdi Türkiye yeniden bir şahlanma dönemine geçecek, üretim kapasitesini, ihracat rakamlarını artıracak" - "Faizdeki düşüş devam ederse, dövizde stabil piyasa oluşursa üretim ve ihracat açısından çok daha sağlıklı olur. Önümüzdeki günlerde faizde yeni bir indirim bekliyoruz" - Malatya 2. OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Boyraz: - "Dolar düşüşe geçti, faizde de düşüş devam ederse hem istihdam hem de yatırım artacak"
Yılın üçüncü Enflasyon Raporu'nun sunumunda konuşan Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, "2019 yılı için için tüketici fiyat endeksi tahmininin yüzde 14.6’dan yüzde 13.9’a indirildi" dedi.
Bee'o Propolis, Avrupa'da ürünlerini satışa sunduğu Bee&You markasıyla Sürdürülebilir Gıda Ödülleri'nde "Yeni Sürdürülebilir Ürün" kategorisinde ilk 3 firma arasında yer aldı
İstanbul merkezli dijital para alım satım platformu Koineks’in CEO’su Faruk Fatih Özer, dünya çapında merkez bankalarının önceleri önemsemedikleri kripto paraları mecburen kabul etmek zorunda kaldığını söyledi. Özer, "Özellikle Facebook’un kendi küresel kripto para projesi Libra ile ortaya çıkması merkez bankalarının bu teknolojiyi kendi kullanımları için benimsemesini hızlandırdı" dedi.
Gram altın 253,9 lira, çeyrek altın 418 lira ve Cumhuriyet altını 1.707 liradan işlem görüyor
Aydın'ın İncirliova ilçesindeki deve çiftliğinden bu yıl 10 ile 15 arasında kurbanlık hayvan satışı hedefleniyor
TCMB Başkanı Murat Uysal, yılın üçüncü enflasyon raporunu açıkladı. Yıl sonu enflasyon tahmini 0,7 puan düşüşle yüzde 13,9'a çekildi.
AB'ye yapılan ihracat, haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,9 azalarak 5 milyar 693 milyon 285 bin dolar oldu - Bu dönemde en fazla ihracat Almanya'ya yapıldı, en çok ithalat ise Rusya'dan gerçekleştirildi
İhracat birim değer endeksi, Haziran ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14.3 ve ithalat birim endeksi de aynı dönemde yüzde 22.7 düştü.
Türkiye'nin ihracatı haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14,3 azalarak 11 milyar 82 milyon dolara düştü, ithalatı yüzde 22,7 düşüşle 14 milyar 259 milyon dolara geriledi - Dış ticaret açığı, haziranda yüzde 42,5 azalarak 3 milyar 177 milyon dolar oldu - İhracat, ocak-haziran döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,9 artarak 83 milyar 716 milyon dolara yükseldi - Genel Ticaret Sistemi'ne göre de ihracat, haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14,9 azalarak 11 milyar 594 milyon dolar, ithalat da yüzde 22,9 azalarak 15 milyar 71 milyon dolar olarak gerçekleşti
Haziranda ihracat yüzde 14,3 azalarak 11 milyar 82 milyon dolar, ithalat yüzde 22,7 azalarak 14 milyar 259 milyon dolar oldu.
Dolar/TL, 5,5220 seviyelerinden işlem görüyor
Beymen'den bayrama özel "hediye setleri"