Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından elektrik ve petrol piyasalarında faaliyet gösterecek 26 şirkete lisans verildi. Farklı piyasalarda yer alan 7 şirketin lisansı sona erdirilirken, 1 şirketin lisansına ise yeniden yürürlük kazandırıldı.
EPDK 26 şirkete lisans verdi
Kılavuzluk ve römorkörcülük hizmetlerine düzenleme
Kara yollarında durum
Marmara, Akdeniz ve Güneydoğu'da yağış bekleniyor
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yüksek katlı binaların yapılmaması için yeni bir strateji geliştirdiklerini belirterek, “Gecekondu yapılarının yerine 15 katlı veya 20 katlı binalar istemiyoruz ve bunun yapılmasına da müsaade etmeyeceğiz” dedi.
ÇORUM'un Boğazkale ilçesinde, İzmir merkezli bir firmanın kendine ait maden sahasında Türkiye'nin en büyük bakır rezervlerinden birini ortaya çıkarmasının ardından, bölgede işleme tesisi kurulması için çalışmalara başlandı.
Spot piyasada elektrik fiyatları
Spot piyasada doğal gaz fiyatları