Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Ziya Şahin: -"Bu yıl ülke genelinde çam balı üretimi düşüktü. Bu sene Türkiye'nin çam balı üretim miktarını Muğla ayakta tuttu. Muğla'da 66 bin hektar alanda çam balı üretimi yapılıyor"
10 numara çekirdeksiz kuru üzümün kilogramı ortalama 9,40 liradan işlem gördü
Elektrik üreticilerinin gaz fiyatına indirim
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Bakanlık olarak yapmaları gereken en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu düşündüğünü açıkladı. Bakan Kurum, ''30-40 katlı binaları kentsel dönüşümde de görüyoruz. Bunları artık yapmayacağız'' dedi.
MERSİN'in Silifke ilçesinde muz hasadı başladı.
Şanlıurfalı girişimci Ali Yılmaz, yaklaşık 3 yıl önce evinin altına kurduğu 150 metrekarelik tesisteki fanuslarda 500 civarında akrep yetiştiriyor .Yılmaz'ın yetiştirdiği akreplerden Eskişehir'deki bir fabrikada panzehir üretiliyor