Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
ABD borsaları Çarşamba gününü de sert bir düşüşle kapattı ve ülkedeki üç ana endeksten ikisi 2018 başındaki seviyelerin altına düştü. Satış trendi Perşembe sabahı Asya piyasalarına da yansıdı, Japonya'nın Nikkei 225 endeksi yüzde 3 geriledi.
Eskişehir Sanayi Odası (ESO) üyesi Busel Makina Sanayi ve Ticaret Şirketi, stratejik ürün üretecek. KOSGEBin sağladığı stratejik ürün desteğinden yararlanan Busel makine, oluşturduğu makine parkurunda F-35 savaş uçakları için üretim yapacak.
New York borsası sert düşüşle kapandı
Raporda, ülke ekonomisinin son aylarda büyümeye devam ettiği ancak şirketlerin artan girdi ve nakliyat fiyatları, ticaret ortamına yönelik belirsizlikler ve kalifiye işçi eksikliği nedeniyle zorluk yaşadığı kaydedildi - Ayrıca, üreticilerin nihai mal fiyatlarını, metal gibi girdilerin fiyatlarında tarifeler nedeniyle yaşanan artış yüzünden yükselttiği bildirildi
ANTALYA Ticaret Borsası'nın (ATB) bu yıl 9'uncusunu düzenlediği Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) başladı.
Halkbank, bankanın Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Eryılmaz'ın görevinden ayrıldığını bildirdi.
Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat: - "Kırgızistan'a gelecek yatırımcıların önündeki bürokratik engeller kalkmalı" - Kırgızistan Ekonomi Bakanı Yardımcısı Avtandil Alıbayev: - "Kırgızistan'da 160 milyon dolar değerinde kamu-özel ortaklığı bekleyen 15 projemiz var"
Son dakika gelen bilgiye göre, Emeklilikte yaş önergesi Genel Kurul'da MHP ve AK Parti tarafından reddedildi. Oylamada AK Parti ret oyu kullandı, MHP çekimser kaldı. Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin önergenin Meclis'te görüşülmesi İYİ Parti, CHP, HDP ve MHP'nin oylarıyla kabul edilmişti.
Avrupa borsaları, jeopolitik risklerin ve şirket verilerinin etkisiyle İngiltere’deki FTSE-100 endeksi hariç günü düşüşle tamamladı
ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta 6,3 milyon varil artış gösterdi - Ülkenin ham petrol üretimi 41 haftada 8 kez düştü
Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin toplam piyasa değeri yaklaşık 763 milyar lira oldu
Borsada işlem hacmi sıralaması
MÜSİAD İngiltere’nin yönetim kurulu üyeleri, Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın ve Başkonsolos Çınar Ergin’e ziyarette bulundu
Borsada en çok değer kaybeden hisseler
Borsada en çok değer kazanan hisseler