Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
ERZİNCAN merkezine 110 kilometre uzaklıktaki Çayırlı ilçesi Çadırkaya beldesinde, 3 ortak tarafından bin dönümlük arazide yapılan sebze-meyve üretimi olumlu sonuç verdi.
ULUSLARARASI Türk Kültürü Teşkilatı tarafından '2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti' seçilen ve Türkiye'nin ahşap işçiliği ve oymacılık eserleriyle ünlü kenti Kastamonu'da, 3-7 Ekim tarihleri arasında '8'inci Ahşap Fuarı' düzenlenecek. Vali Yaşar Karadeniz, kentte 500'ün üzerinde iş yerinden yapılan ahşap ürün ihracatından elde edilen gelirin 3 milyon dolara ulaştığını belirtti.
Dünya elma üretiminde 2,7 milyon ton ile beşinci sırada yer alan Türkiye, yaklaşık 500 bin ton elma ihracatı hedefliyor -TÜSEMKOM Başkan Vekili Halil Öztürk: - "Geçen sene yapmış olduğumuz elma ihracatını 4-5'e katlayacağımızı düşünüyorum. Bu yıl hem elma üreticisinin hem ihracatçısının hem de Türkiye'nin yüzü gülecek"
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulunca dakikası 90 kuruş olarak ücretlendirilen cep telefonu arama ücreti, 56,7 kuruşa, kısa mesaj ücreti de 90 kuruştan 40,75 kuruşa indirildi. Tarife 1 Ocak 2019'dan itibaren yürürlüğe girecek.
Yatırımcı rehberi (6)
Yatırımcı rehberi (5)
Yatırımcı rehberi (4)
Yatırımcı rehberi (3)
Yatırımcı rehberi (2)
Bu hafta, yatırım araçlarından borsa kazandırırken, altın ve döviz kaybettirdi - Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftayı ortalama yüzde 2,01'lik kazançla kapattı
Yatırımcı rehberi (10)
Yatırımcı rehberi (9)
Yatırımcı rehberi (8)
Yatırımcı rehberi (7)
Geçen yılın ilk yarısında 178,6 ton altın toplayan merkez bankaları, 2018'in aynı döneminde rezervlerine 193,3 ton altın ekledi - Merkez bankalarının ilk yarıda gerçekleştirdikleri altın alımı, 2015'ten bu yana olan en yüksek seviyeye işaret etti - Türkiye, 125,8 ton ile 2017 başından bu yana altın rezervlerini en hızlı artıran ülkeler arasında ikinci sırada yer aldı - AA Finans Analisti İslam Memiş: - "Dünya merkez bankaları, dolar ve tahvillere güvenmiyor. Fiziki altın, hem ticari enstruman hem de yatırım araçları içinde en çok kazandıran olmaya devam edebilir"