Preseli pamuğun kilogramı 7,80 liradan işlem gördü
Capital Economics Gelişmekte Olan Piyasalar Ekonomisti Tuvey: - "TCMB, PPK toplantısında politika faiz oranını yüzde 16,50'de sabit bırakacak" - ABN Amro Ekonomisti Neuteboom: - "Enflasyonun yükselmesiyle TCMB'nin faizlerde artışa gitme ihtimali de yükseldi"
GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil: - "Bölgede organik tarımla hem vatandaşın gelirini artırmaya hem de rekabet gücü yüksek ürünleri üretmeye çalışıyoruz" - "Organik gıda sadece bölgenin değil, dünyanın geleceği. O açıdan şimdiden hazırlanmamız lazım"
TCMB döviz depo ihalesinde teklif 385 milyon dolar
TCMB bugün, 13 Haziran vadeli ve 26 milyar lira tutarlı miktar yöntemiyle repo ihalesi açtığını duyurdu
Avrupa borsaları
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: - "Esnaf ve sanatkarların Türkiye'de ilk kez uygulanacak yeni yönetim sisteminden beklentisi var" - "Finansman, kredi gibi destek ve teşvik programlarında esnaf ve sanatkara daha çok yer verilmeli"
TCMB'den döviz depo ihalesi