Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Borsada günün ilk yarısı (2)
Günün ilk yarısında şehir endekslerinin değişimi
MANİSA'da bir ay önce Sancaklı Bozköy Mahallesi'nde başlayan kiraz hasadında üretici sezonun ilk kirazının kilosunu 100- 150 lira arasında satarken, fiyatlar 5 liraya kadar düştü.
Döviz kurları
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: - "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle beraber bürokrasi de elini taşın altına koyacak. Yeni sistemde vatandaşın istemediği hiçbir şey olmayacak" - "Malatyalıların en büyük hayallerinden biri olan hızlı tren projesinin ihalesi 2018'de tamamlanacak"
Beko, 5 kata kadar daha etkili yıkama alanı sunan ek püskürtme sistemiyle yeni bulaşık makinelerini tüketicilerle buluşturuyor
Türkiye genelinde yılın ilk 4 ayında havayolu yolcu trafiği (direkt transit dahil), geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19,5 artarak 60 milyon 111 bin 990'a yükseldi
Banka, yurt dışı nakit havale akımlarına dayalı seküritizasyon programı kapsamında 380 milyon dolarlık yeni bir kaynak temin etti - VakıfBank Genel Müdürü Özcan: - "Ülkemiz aleyhine oynanmaya çalışılan her türlü spekülasyon ve iyi niyetli olmayan çabalara rağmen 2018 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz işlemler, ülkemiz ekonomisine duyulan güvenin en açık göstergesidir"
Gediz Elektrik, Kalite Yönetim Sistemi, Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almayı başardı
BDDK Başkanı Akben: - "Türk finans sektörü içerisinde önemli bir ağırlığa sahip olan Türk bankacılık sektörü son 16 yıllık dönemde sadece niceliksel olarak değil, niteliksel olarak da önemli bir değişim ve dönüşüm geçirdi" - "Sektörümüz yurt dışı piyasalardan kaynak temin etmede ve bu fonları yenilemede herhangi bir sorun yaşamamakta olup sendikasyon kredilerinde yenilenme oranı yüzde 110 seviyesindedir" - "Uzun dönemde sürdürülebilir büyüme ancak ve ancak güvenli, istikrarlı ve sağlam bir finansal sistemle mümkün olabilmektedir" - "Mevduat faizleri ve buna bağlı olarak kredi faizlerinin yükselmesi orta ve uzun vadede ne finansal tüketiciler ne de sektör için sağlıklı bir eğilimdir"
Şok Marketler Üst Yöneticisi Demirel: - "Talep toplama tarihlerimiz 8-9 Mayıs. Yarın itibarıyla resmi talep toplama tarihlerimiz başlıyor. Fiyat aralığımız 12,00 TL-14,40 TL seviyesinde olacak" - "Halka arz öncesi ödenmiş sermayemiz 360 milyon lira. Halka arz sonrasında bunu 578 milyon liraya çıkarmayı hedefliyoruz. Halka arzın büyüklüğünün yaklaşık 2,6 milyar lira ila 3,1 milyar lira arasında olmasını öngörüyoruz" - "Halka arzdan gelecek bütün gelirlerle borçluluklarımızı tamamen kapatmış olacağız, herhangi bir finansal borcumuz kalmayacak, hatta şirket net nakit pozisyonuna geçmiş olacak" - "Birkaç aydır yaklaşık 163 tane yerli ve yabancı yatırımcı toplantısı yaptık. Çok yoğun ilgi görüyoruz"
ABD ekonomisinin güçlü gelişimini sürdürdüğüne ilişkin verilerle küresel piyasalarda bu yılın zirve düzeyine yakın değerlerde tutunan dolar, Türkiye'de jeopolitik risklerin de etkisiyle lira karşısında da rekora yakın hareket ediyor.
TCMB döviz depo ihalesinde teklif 1 milyar 75 milyon dolar
Arkasında üç kamera bulunan Huawei P20 Pro, n11.com'da 4 bin 999 TL'den satışta
Hepsiburada'nın ana sponsorluğunda 11 Mayıs'ta, uzmanlarla anneleri bir araya getirecek MomTalks 2018 etkinliği düzenlenecek