Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Servetiyle Zara'nın patronu Ortega'yı geride bırakan lüks perakendeci LVMH'in patronu Bernard Arnault, Avrupa'nın en zengin ismi oldu.
İstanbul Yeni Havalimanı'nın hedeflenen tarihte hazır olabilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 85'lik fiziki gerçekleşmeye ulaşılan Havalimanında çevresel faktörlere bağlı güvenlik önlemleri de alınıyor.
İstanbul Sanayi Odası'nın 2018-2022 döneminde görev alacak yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri seçimi tamamlanırken, Erdal Bahçıvan, ikinci kez başkanlığa seçildi.
Maliye Bakanı Ağbal, yeniden yapılandırma kapsamında yılbaşından beri tahsil edilen tutarın 3 milyar 945 milyon lira olduğunu belirterek, "2018 yılı için yeniden yapılandırma kanunları kapsamında tahsil etmeyi beklediğimiz rakamı, ilk 2 taksitte geçtik" dedi.
BES'te katılımcıların fon tutarı ile devlet katkısı fon tutarının toplam büyüklüğü 80 milyar 669 milyon 948 bin 582 liraya ulaştı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Türkiye'nin otomobilinin, 5 modelle piyasaya girmesi ve üretim maliyetlerini düşürmek açısından 3 modelin aynı şasi üzerinde olması planlanıyor" dedi.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik Piyasası Tüketici Hakları Yönetmeliği’nde ses getirecek değişikliklere hazırlanıyor.
Son yılların en gözde sporlarından e-spor’daki gelir rakamı son bir yılda yüzde 41 artışla 700 milyon dolara ulaştı. E-spor’da 2017 yılında 600’den fazla sponsorluk anlaşması imzalandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Enflasyonun nedeni yüksek faiz. Söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama devam edeceğim” dedi
TÜRKİYE'de kumarhanelerin yasaklanmasından sonra kumar tutkunlarının adresi, komşu ülkeler Gürcistan, Bulgaristan ve KKTC oldu. Milyonlarca doların kumara harcandığı bu ülkeler, Türk vatandaşlarının akınına uğruyor. Son dönemde en çok ilgi gösterilen yerler arasında, Karadeniz'in eğlence merkezi haline gelen ve 'Lazvegas' olarak da adlandırılan Gürcistan'ın Batum kenti geliyor.
Torba Yasa'dan gençlere istihdam konusunda ekstra destekler çıktı. Artık vergi ve prim destekleri sayesinde gençler daha kolay iş bulacak. Çalışan gençlerin yetim maaşı ise kesilmeyecek.
Pasaport ve sürücü belgeleriyle ilgili işlemlerin Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne devredilmesinin ardından uygulamanın ilk 5 gününde pasaport için 31 bin 524, sürücü belgesi için 23 bin 730 başvuru yapıldı.
Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın 2018 yılı destekleme ödemelerinin başlayacağını açıklamasının ardından haberi duyan çiftçiler Ziraat Bankası ATM’lerine akın etti.
Doğuş Holding 'bankalarla masaya oturdu ve borç yapılandırması istedi' haberlerine ilişkin açıklamada bulundu.
ABD'li girişimci George Soros'un sanal para piyasasında işlem yapmaya hazırlandığının açıklamasının ardından kripto para piyasası yükselişe geçti.