Arabasını satıp, evinin bir odasını depoya çevirerek faaliyete başlayan Ayhan Denizci, bugün Singapur, Endonezya, Malezya, Tayland, Vietnam, Filipinler ve Çin'in de aralarında bulunduğu 47 ülkeye tekstil ürünleri ihraç ediyor.
Bimeks, şirket faaliyetlerinin durma noktasına geldiğini, alacaklılara sunulan iki seçenekli çözüm paketinin ise nihai çözüm olacağı belirtildi. Halihazırda şirket bünyesinde 21'i geçici kapama durumunda tutulan 24 mağaza ve 38 çalışan bulunuyor.
Güne yükselişle başlayan borsa öğleden sonra hızlanan alımlarla yüzde 2'nin üzerinde prim yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Kalkınma Planı tanıtım programında konuştu.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, katıldığı Türkiye Perakende Zirvesi sonrası, Çiftlik Bank ile ilgili sorulara yanıt verdi. Tüfenkci, Çiftlik Bank soruşturmasının bittiğini ve değerlendirme aşamasında olduğunu belirtti.