Denizbank Genel Müdürü Ateş:
"(Sberbank'ın Denizbank AŞ hisselerini satışına ilişkin süreç hakkında) Süreç inşallah, hayırlı bir aya giriyoruz. Hayırlı bir ayda inşallah güzel sonuçlar alırız"
- "Bu kadar politik, ekonomik ve gelişmekte olan ülkelerin çok da lehine gelişmeyen, petrolün 77 dolarlara çıktığı bir ortamda, bizim yarattığımız varlık demek ki güzel, demek ki gelecek vadediyor, demek ki karlı büyümenin habercisi. Bu bakımdan da talibi var. Ben öyle algılıyorum"
- "Alan memnun, satan memnun, yönetim memnun bir yapının kurulmasıdır arzu edilen. Bunun Türkiye açısından ne anlama geldiğini gazeteci olarak sizin değerlendirmenize bırakıyorum. Gelişmekte olan ülkelerin hangisinde çok milyarlı bir işlem oluyor, dünyada örneği var mı?"