Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Piyasaya güvenli ürün arz etmekle yükümlü olan ancak buna aykırı hareket edenlere yönelik idari para cezalarının üst limiti 45 bin 952 liradan 250 bin liraya yükseltildi.
Turkell, Vodafone ve Türk Telekom dün Muğla'da yaşanan deprem sonrası iletişim ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
Almanya Ekonomi Bakanlığı sözcüsü Alman hükümetinin Türkiye'den gelen tüm savunma projesi başvurularını gözden geçirdiğini açıkladı.
1 Temmuz 2017 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanan HGS/OGS gişeleri arasındaki yeni hız ölçüm sistemi sürücülerin tepkilerine yol açtı. Ceza yememek için yollarda bekleme yapan sürücüler, ceza almaktan kurtulmaya çalışıyor. Ancak bekleme yapmak ceza almamak için yeterli değil.
Alman haber kanalı n-tv, Türkiye'ye yatırım çekmeye yönelik reklamları bundan böyle yayınlamayacağını duyurdu.
Dünyanın en zenginleri tarafından kullanılan dünyanın en pahalı jetlerin fiyatları belirlendi. İşte o jetler...
MOBSAD Başkan Vekili Yanıkçıoğlu, "Dünyanın en büyük 5'inci mobilya ihracatçısı ABD'ye önemli tutarda mobilya ihraç eder hale geldik. Bu ülkeye son 5 yılda mobilya ihracatını 4 kat artırdık." dedi.
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. WhatsApp beta 2.17.265 sürümü, Android O’ya özel yeni bir özellik sunacak.
Haziran ayında kapanan şirket sayısı bir önceki aya göre yüzde 28'lik artış kaydederek bin 16 adet oldu. Aynı ay açılan şirket sayısında da düşüş yaşandı.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,25 düşüşle 106.471.47 puandan başladı.
Sosyal medya devi Facebook aboneliğe bir dayalı haber servisini başlatacağını açıkladı.
İngiltere`deki McDonalds, Burger King ve KFC restoranlarındaki içeceklerde dışkıda bulunan bakteri saptandı. Her gün onlarca kişinin yemek yediği dev şirketler konuyla ilgili açıklamada bulundu.
OECD, devletlerin sahip oldukları borçlarda kişi başına düşüne borç oranlarını açıkladı. Türkiye'nin listedeki sıralaması ise şaşırttı
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), 13 akaryakıt şirketine toplam 3 milyon 302 bin 730 lira ceza verildi.
Piyasalar uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in bugün yapacağı açıklamalara odaklandı.