Dolar/TL, güne yatay başladı ve 3,4350-3,4450 bandında dengelendi.
Merkez Bankası, Ağustos Ayı Fiyat Gelişmeleri raporunu yayınladı. TCMB, gıda, enerji, giyim ve dayanıklı tüketim mallarındaki fiyat artışlarına dikkat çekerek, çekirdek göstergelerin yıllık enflasyonu ve ana eğiliminin yükseldiğini vurguladı.
Şöhretin ve zenginliğin kapılarını aralamak için artık televizyon olmazsa olmaz değil. Youtube, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarındaki eğilimleri iyi farkeden yeni nesil bu sayede oturduğu yerden milyonlarca dolar kazanabiliyor
Goldman Sachs`a göre altın fiyatlarını Kuzey Kore gerilimi değil Trump yükseltiyor.
Hyundai Motor`un Türkiye`deki ortağı Kibar Holding, bünyesindeki şirketlerden 1 ya da 2`sini halka arz etmeyi planlıyor. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, bunun için borsa seviyesinin henüz düşük olduğunu biraz daha gözlem yapacaklarını bildirdi.