Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Dün gün içerisinde 3,5880'i gören dolar/TL hızlı bir düşüş göstererek geri çekildi. Kur, bankalararası piyasalarda 3,54'ün üzerinde işlem görüyor.
Sterlin, YouGov anketinin May'in gelecek haftaki genel seçimlerde çoğunluğu kazanamayabileceğini göstermesiyle değer kaybetti.
Bimeks, banka ve finans kuruluşlarına olan 266.2 milyon lira tutarındaki borcunu vadesi altı yıl olacak şekilde yapılandırdı
Tapu harcının eksik ödenmesi durumunda hem alıcı hem satıcı cezalı duruma düşecek
Petrol fiyatları, ABD'de arz artışına ilişkin endişelerin OPEC'in üretim kısıntılarını dengelemesi ile 50 doların altında tutundu
Geçtiğimiz günlerde dizel motor üretimine son vereceği yönündeki haberlerle gündeme gelen Volvo'nun 90 yıllık dönüşümünü Business Insider derledi. İşte markanın tarihinde öne çıkan otomobil modelleri ve değişim hikayesi:
İzmir'de, 2006 yılında, kaza sonucu aracı pert çıkarılan araca daha sonra vergi borcu geldi. Aracın sahibi uzun süren mahkeme sürecinin sonunda vergi ödemekten kurtuldu.
AB üyesi ülkelere vizesiz giriş gerekli olan ''üçüncü kuşak pasaportlar'' için düğmeye basıldı.
Rusya Havacılık İdaresi, Antalya’ya charter seferlerinin kısıtlanmasına ilişkin uyarıyı geri çektiğini bildirdi.
Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), turizm alanında analizler yapan 'Turizmdatabank' şirketinin verilerine göre, Avrupa'dan Antalya'ya gelen turist sayısında eskisi gibi azalma görüldü. Ancak geçen yıla göre bu yıl Rus turistlerin syaısının artması Türkiye'ye dışarıdan gelen turist sayısında da yükselişe neden oldu.
Verilerde sürpriz olarak nitelendirilecek bir durum söz konusu değil. Dolayısıyla ons altında çok kısa vadede aşağı yönlü bir etki yaşansada, altın bu kayıplarını kısa zamanda geri aldı.
Endeks kontratı kısa vadede yükselen kanal içinde 118.000’den geçen trend desteği üzerinde kaldıkça yeni zirve seviyeleri hedefleyerek ilk hedef 120.200’ler olmak üzere yükselişini kanal içinde 122.500’lere kadar devam ettirmesi beklenir.
İstinaf mahkemesi, elektrik faturasındaki kayıp kaçak bedelini geri almak için dava açan ve çıkarılan yeni yasayla davaları reddedilen abonelerden yargılama gideri alınamayacağına karar verdi.
Otomotiv Distribütör Derneği (ODD), 2017 yılının ilk 4 ayına ilişkin, E ve F segmentini kapsayan lüks otomobil modellerinin satış rakamlarını yayınladı. İşte marka marka satış rakamları...
Süper Lig'de geride kalan hafta deplasmanda Gaziantepspor'u yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın Gaziantep'teki coşkusuna ortak olmak isteyen taraftarı, kent ekonomisine önemli katkı sağladı.