Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türk bankaları için negatif görünümü koruduğunu açıkladı.
Türkiye'de Nisan ayında yıllık enflasyon yüzde 11,87'ye yükselerek Ekim 2008'den bu yana en yüksek seviyesine çıktı.
Nisan ayında yüzde 1,30 artması beklenen TÜFE, yüzde 1,31 arttı. Yıllık enflasyon ise yüzde 11,87'ye çıkarak Ekim 2008'den bu yana en yüksek seviyeyi gördü.
Piyasalar bugün çok kritik bir veri ve aynı derecede önemli bir açıklamayı bekliyor.Yurtiçinde enflasyon verisi ve ABD'de Fed toplantısı sonuçlarının açıklanacağı bugüne dolar yılın en düşük seviyesinden başladı.
Tavan fiyatın hayata geçmesinin ardından çeşitli bahanelerle vatandaşa zorunlu trafik sigortası yapmayan şirketler, ağır para cezaları ile karşılaşacak. Sigorta yapmayan şirketler, suç duyurusunda bulunan her bir vatandaş başına 5 bin liradan 50 bin liraya kadar ceza ödemek zorunda kalabilecek.
Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sevinç, "1 Eylül 2016-30 Nisan 2017 tarihleri arasında 173 bin 203 ton iç fındık ihraç edildiğini söyledi.
İzmir'de yaşayan makine mühendisi Yavuz Özkan Çalış, alternatiflerine göre daha güçlü, daha çabuk, çevre dostu ve yüzde 100 yerli güç kaynağı geliştirdi.
Helal turizm, sektörde yeni bir alan kazanıyor. Kazançlı ve sürekli büyüyen bir iş modeli ile müslüman ve müslüman olmayan müşteriler için yeni bir deneyim sunuyor.
Altın değer kaybetmeye devam ediyor. Dün altının gram fiyatı 143,2 ile son altı haftanın en düşük seviyesini gördü. Çeyrek altın 235 liradan işlem görürken Cumhuriyet altını ise 959'dan satılıyordu. Peki altının fiyatları ne oldu? Çeyrek altın ne kadar?
Doların TL karşısında düşüşü devam ediyor. ABD'den gelen sanayi endeksi haberi ve Merkez Bankası'nın hamleleri karşısında dolar 3,55'den 3,53 seviyesine kadar geriledi. Peki şu anda dolar ne kadar? Dolar kaç lira oldu?
Japonya'da ilk yolcuğunu 1 Mayıs'ta yapan Shiki-shima ultra-lüks trenin bilet fiyatları 10 bin dolara kadar çıkabiliyor.
Bu yılın ilk 3 ayında bankacılık sektörünün dönem net karı, 2016'nın aynı dönemine göre yüzde 65,02 artarak 13 milyar 517 milyon liraya ulaştı.