Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
11.6 milyon emekli zamlı maaş için gün sayıyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri zam oranlarını, memur emeklileri ise enflasyon farkını 3 Ocak’ta öğrenecek. Zamlar 16 Ocak’tan itibaren ceplere girecek.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, 1300 TL'lik asgari ücretin yeterli olmadığını ifade etti.
Halk arasında süt parası olarak da bilinen emzirme ödeneği erkek işçilere de verilebiliyor. Ancak bazı şartlar var.
Vergi usul kanununda yer alan ücret sınırları ve ceza miktarları 2017 yılında uygulanmak üzere yüzde 3.83 artırıldı.
Motorlu taşıtlardan 2017 yılında alınacak Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) vergisi en düşük 68 liraya, en yüksek de 23,586 liraya çıkarıldı.
MTV vergisi en düşük 68 liraya, en yüksek de 23,586 liraya çıktı
2016 yılı tüm dünya piyasalarında dalgalanmaların oldukça fazla olduğu bir yıldı.
Kış aylarında soğuk algınlığına iyi gelen, terlemeye teşvik eden ve ateş düşürme gibi bir çok faydası olan ıhlamurun fiyatı dikkat çekiyor.
İstanbul Ak Parti Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Genel Başkanı Ekrem Erdem, Türkiye'de 2017'den itibaren kamu kurumları artık F klavyeye geçecek" dedi.
Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" hizmete açıldı.
Türkiye'de et açığının giderilmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında besicilere 20 ayda bir ton ağırlığa ulaşan "Charollais" ırkı sığırlar dağıtıldı.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye'deki trüf mantarı potansiyelini ortaya çıkartarak ekonomiye kazandırılması için orman sayısını arttırıyor.
Enerji yönetimi fırsatçıların önüne geçmek için elektrikte ‘tavan fiyat’ uygulamasını gündeme aldı
Dolar cinsi yabancı para zorunlu ve serbest hesaplara ödenecek gecelik faiz oranı yüzde 0,75'e yükseltildi.
BMW, Çin'deki 193 bin 611 aracını hava yastığındaki kusur sebebiyle çağırdı