Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
TUİD Başkanı Burak Pehlivan, ""Türk firmalarının Ukrayna'daki özelleştirme sürecini yakından takip etmelerini ve bir ülke tarihinde çok nadir olarak ortaya çıkabilecek bu dönemi iyi bir biçimde değerlendirmelerini öneriyorum." dedi.
176 yıllık İngiliz turizm devi Thomas Cook geçen yıla oranla tatilcilerin yüzde 11 arttığını ve Türkiye'nin de geçen yıl yaşanan olayların ardından çok iyi toparlandığını belirtti
Amasya'da geçen sene tarlada kilosu 30 ile 35 kuruştan satılan yazlık soğan, bu yıl 50 ile 60 kuruştan alıcı buluyor.
İngiltere Muhaceret Bakanı Brandon Lewis, ülkesinin Avrupa Birliği'nden ayrılmasından sonra birlik ile ülkesi arasındaki emeğin serbest dolaşımı uygulamasının sona ereceğini söyledi.
Ford Otosan yıllık izin nedeniyle Yeniköy fabrikasında bugünden itibaren 41 gün, Gölcük ve İnönü fabrikasında 14 Ağustos'tan itibaren 23 gün üretime ara verecek.
Altın fiyatları, Fed'in enflasyon konusundaki değerlendirmesinin ardından altı haftanın zirvesine çıktı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, sicil affı başvurularının bugün sona ereceğini belirterek, "Bütün esnaf kardeşlerimizin 27 Temmuz'u geçirmemelerini özellikle istirham ediyoruz." dedi.
Red Dot Tasarım Ödülleri'nde "Best of the Best" ödülünü Ferrari’nin Japonya'daki 50'inci yılı anısına sadece 10 adet üretilecek J50 modeli aldı.
Çatalca’da bir sanayi sitesi içerisinde bulunan bir çok işletme eleman bulamamaktan şikayetçi. Eksik işçiyle çalıştıkları için tam kapasite çalışamayan fabrikalar, 2500 lirayı bulan maaşlara rağmen çalıştıracak eleman bulamıyor.
ABD'li ünlü yatırımcı Howard Marks, bitcoin ve diğer sanal para birimlerini saadet zincirine benzetti.
Fransız şirket Natixis ülkelerin emeklilik endekslerini açıkladı. İşte sonuçlar...
Gedik Yatırım'ın Londra'da satın alacağı yatırım kuruluşuna dair yeni açıklama geldi; pay oranı yüzde 75'e çıkacak
Fed'in faiz kararı sonrası bankalararası piyasada dolar/TL 3,53 civarında seyrediyor. ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararının ardından dolar/TL sakin seyrediyor.
Başbakan Binali Yıldırım bugün Türkiye'de önemli yatırımları olan Alman şirketlerinin yöneticileriyle bir araya geldi.
Borsa İstanbul da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,56 yükselerek 107.807,78 puanla rekor seviyeden başladı. Endeks, 107.970 puanla tüm zamanların zirvesini yeniledi.