Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
IMF küresel ekonominin raydan çıkma riskinin büyüdüğü uyarısında bulundu. IMF küresel talebin artırılması çağrısında bulundu. Küresel büyümenin hız kesmeye devam ettiğini söyleyen IMF 'Önemli bir yol ayrımına geldik' diyor.
İstanbul Atatürk Havalimanı’na, başta Tahran olmak üzere, Şiraz, Meşhed, Isfahan ve Ahvaz’dan yapılan seferlerinin doluluk oranları yüzde 85’e yaklaştı.
Dünyanın 5. büyük mücevher fuarı ‘‘İstanbul Jewelry Show’’ Türk Ekonomi Bankası (TEB) sponsorluğunda 10 Mart’ta tüm dünyadan önemli alıcıları ve sektör profesyonelini ağırlamaya hazırlanıyor.
BOE Para Politikası Komitesi üyesi Weale, ihtiyaç olması halinde faiz oranlarını düşürmeye hazır olduğunu söyledi.
Borsa İstanbul 100 endeksi güne yüzde 0,07 düşüşle 77.628 puandan başladı.
Türk Hava Yolları bünyesindeki SunExpress,bedava pilotluk eğitimi imkanı vereceğini duyurdu. İlk aşamada, 80 pilot adayı aranıyor. İşte, SunExpress'in bedava pilotluk eğitimi hakkında detaylarlar!
Emeklilere promosyonda mutlu son yakın. Maliye Bakanı Ağbal, 'Emeklileri sevindireceğiz' diyerek müjdeyi verdi. Pazarlıklarda 600 liraya kadar çıkan bankaların son teklifleri merakla bekleniyor.
Resmini gördüğünüz bu garip cihaz, bir gün sizin de hayatınızı fena halde karartabilir.
Türkiye, Mart ayının son pazar gününde, yani 27 Mart tarihinde yaz saati uygulamasına geçecek. Saatler 27 Mart günü 1 saat ileri alınacak.
Borsa günü yüzde 0,26'lık yükselişle tamamladı.
40 ili olumlu yönde etkileyecek ve 2. Abdulhamit'in 140 yıllık hayali olarak anılan Karadeniz Akdeniz Yolu projesi ile Rusya'nın etkileri azalacak ve ihracat artacak.
Yükselişlerin etkinliğini koruyabilmesi için 1280 seviyesi üzerinde, düşüşlerin etkinliğini koruyabilmesi içinse 1265 seviyesi altındaki 1 saatlik kapanış incelenmelidir.
Endeks kontratının güne hafif negatif eğilimle başlamasını beklemekteyiz. Endeks yükseliş kanalı üst bandı olan 95.500’de kar satışlarıyla karşılaştı.