Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Bloomberg, her sene düzenlediği Pay Index ile dünyanın en çok kazanan üst düzey yöneticilerini ve yıllık maaşlarını açıklıyor. İşte 2016 yılının en çok maaş alan isimleri.
Benzinin litre fiyatına yarından itibaren 12 ya da 13 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Maliye Bakanlığınca, enflasyon oranından kaynaklı olarak ilave yüzde 2,92 artış ile birlikte kamu çalışanlarının aylık ve ücretlerinde temmuzdan geçerli olmak üzere toplamda yüzde 6,92 artış yapıldığı, böylece aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşının 2 bin 558 liradan 2 bin 721 liraya yükseldiği bildirildi.
Nasdaq test verileri yanlış kullanıldı; tekno-devlerin hisseleri sarsıldı
Küba'nın başkenti Havana'da yerel yöneticiler, sevişmek isteyen çiftlere saatlik olarak oda kiralama üzerine kurulu otel sistemini yeniden hayata geçireceklerini açıkladı.
İngiltere'de Merkez Bankası çalışanları ücretlerinde yetersiz artış gerekçesiyle dört günlük gereve gidiyor.
Dolar endeksi, ABD Hazine tahvil getirileri verisinin açıklanması sonrası yukarı yönlü hareketlendi. Güne 3,52 seviyesinde başlayan dolar/TL 3,55'in üzerine çıktı.
Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ikinci taksit ödemeleri bu ay yapılacak.
Sinop'ta balıkçılar tarafından kefalin yumurtalarının tuzlanıp, kurutulmasıyla hazırlanan havyarlar, kilogramı 500 liradan satışa sunuluyor
İngiltere Merkez Bankası (BoE) çalışanları yaptıkları oylamada, daha yüksek maaş artışı elde edebilmek için, son 50 yıldır ilk defa greve gitme kararı aldılar ve İngiltere'de kamu sektörü maaşlarına yönelik sıkı kontrollere karşı baskıyı artırdılar
Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının etkisini yoğun olarak hissettirdiği Adana'da hizmet veren buz fabrikası, üretimini iki katına çıkararak talebe yetişmeye çalışıyor.
Avrupa Komisyonu, AB ile Japonya arasında hazırlanan serbest ticaret anlaşmasının ilkeleri üzerinde bir uzlaşmanın tamamlamasının yakın olduğunu açıkladı.