FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1 Haziran altın bilezik gram fiyatları | Bugün (1 Haziran) altın bilezik gram fiyatları ne kadar?

Düğünlerin vazgeçilmez takıları arasında bulunan altın bilezikler, günümüzde hem yatırım amaçlı hem de takı olarak sıklıkla tercih ediliyor. Dolar kurundan en fazla etkilenen piyasalar arasında bulunan altın piyasası, son günlerde hareketli günler geçiriyor. Altının ons fiyatı, düne göre yüzde 0,29 bir yükselişle şu an için 1.911 seviyelerinde bulunuyor.

Altın bilezik gram fiyatlarında bugün bir yükseliş hakim. 22 ayar altın bilezik dün kapanışta 473,82 seviyesinde işlem görürken, sabah saatlerinde yükselişe geçerek günü 482,76 seviyesinden açtı. 18 ayar altın bilezik ise dün günü 379,26 seviyesinde kapatırken, 14 ayar altın bilezik 296 seviyesi ile günü bitirdi.

Artık bu haberi dinlemek de mümkün. Şimdi uygulamayı indir!

Analistler, ons altının güçlü görünümünü sürdürdüğüne dikkat çekerken, koronavirüs salgını sonrasında ekonomilerdeki toparlanmaların da altın fiyatlarını desteklediğini açıkladı.

ABD ve İngiltere piyasalarının dün resmi tatil dolayısıyla kapalı olduğunu ve bugün Almanya'da enflasyon verisinin takip edileceğini aktaran analistler, teknik açıdan ons altının 1.900 doların üzerindeki kapanışlarının devamında 1.930 doların direnç, bu seviyenin altında ise 1.890 doların destek konumunda bulunduğunu bildirdi.

Altın bilezik gram fiyatları

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler