FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1 Haziran altın fiyatları | Bugün (1 Haziran) altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Uzun bir süredir her güne yükselişle başlayan gram altın, bu haftaya düşüşle başladı. 560 seviyelerine çıkarak rekora ulaşan gram altın şu an için 522 seviyesinden işlem görüyor. Cuma günü ons altın ve dolar kurundaki hareketlilikten etkilenen altın fiyatları alış ağırlıklı olarak bir rağbet gördü. Cuma günkü kapanış seviyesine göre gram altın, yüzde 0,6 düşüş yaşadı.

Cuma günü ise analistlerin direnç olarak değerlendirdiği 1.900 dolar seviyesinin üzerinde kapanış yapan Ons altın, bugün yüzde 0,29 artış yaşayarak 1.911 seviyesinde bulunuyor. Analistler, ons altının güçlü görünümünü sürdürdüğüne dikkat çekerken, koronavirüs salgını sonrasında ekonomilerdeki toparlanmaların da altın fiyatlarını desteklediğini açıkladı.

ABD ve İngiltere piyasalarının dün resmi tatil dolayısıyla kapalı olduğunu ve bugün Almanya'da enflasyon verisinin takip edileceğini aktaran analistler, teknik açıdan ons altının 1.900 doların üzerindeki kapanışlarının devamında 1.930 doların direnç, bu seviyenin altında ise 1.890 doların destek konumunda bulunduğunu bildirdi.

Altın Fiyatları

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler