FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

26 Temmuz dolar kuru: Bugün (26 Temmuz) Dolar kuru ne kadar? Euro ne kadar oldu?

Kurban Bayramı tatilinin ardından açılan piyasalarla beraber, Dolar ve Euro fiyatları oldukça merak ediliyor. Dolar kuru geçtiğimiz günü 8,55 seviyesinde kapatmasının ardından, 26 Temmuz Pazartesi gününe kapanış seviyesine yakın bir noktada başladı. Euro kuru ise dün günü 10,07 ile kapatmasının ardından bugün güne 10,09 ile başladı. Peki 26 Temmuz Dolar ve Euro kuru ne kadar oldu?

Dolar ve Euro kuru, Kurban Bayramı tatilinden sonra en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Kurban Bayramı’nda Türkiye piyasaları kapalıydı, ancak yurtdışı piyasalarının açık olması dolar ve Euro fiyatları üzerinde etkili oldu. Dolar kuru bu sabah güne dünkü kapanış seviyesiyle başlarken, Euro ise güne son kapanışına göre hafif bir yükselişle başladı.

Bugün yurt içinde imalat sanayi kapasite kullanım oranı, reel kesim güven endeksi ve finansal hizmetler güven endeksi verileri izlenecek.

Öte yandan bu hafta ABD ve Euro Bölgesi'nde büyüme başta olmak üzere yoğun veri gündeminin yanı sıra ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Enflasyon Raporu takip edilecek.

Canlı Borsa

Dolar ve Euro fiyatları

En Çok Aranan Haberler