FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

7 Temmuz Dolar Kuru: Bugün (7 Temmuz) Dolar ne kadar? Euro ne kadar?

Dolar kuru yaklaşık iki haftadır, haftanın ilk gününe 8,65 – 8,75 arasında bir seviyeden başlıyor. Genel olarak 8,65 – 8,75 seviyelerinde hareket eden Dolar kuru, 7 Temmuz Çarşamba gününe de bu aralıkta başladı. Euro ise bir süredir koruduğu 10,30 seviyesinin altına inerek şu an için 10,27’den işlem görüyor. Dolar endeksi ise bir önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,2 altında 92,5 seviyesinde bulunuyor. Peki 7 Temmuz dolar kurunda son durum ne? Dolar ve Euro ne kadar oldu?

Uzun bir süredir yükseliş eğilimine sahip olan Dolar ve Euro kuru, son birkaç haftadır 8,65 – 8,75 aralığındaki seyrini koruyor. Amerikan Doları, dün günü 8,68 seviyelerinde kapatırken, 7 Temmuz sabahında kapanış seviyesine yakın bir seyirde güne başladı. Euro ise dün günü 10,28 seviyesinde bitirirken, bu sabah güne Dolar kurunda olduğu gibi kapanış seviyesine yakın bir seviyede başladı.

Uzmanlar, ABD Merkez Bankası'nın (FED) bugün açıklanacak toplantı tutanakları öncesinde, doların küresel para birimleri karşısında değer kaybettiğini söyledi.

Uzmanlar, aynı zamanda yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında delta varyantına ilişkin haber akışının da yatırımcıların odağında bulunmaya devam ettiğini bildirdi.

Canlı Borsa

Dolar ve Euro fiyatları

En Çok Aranan Haberler