FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

9 Temmuz Altın Bilezik Fiyatları: Altın bilezik fiyatları bugün (9 Temmuz) ne kadar oldu?

Uzun yıllardır değer gören Altın, günümüzde takı olarak da sıkça tercih ediliyor. Özellikle düğünlerde tercih edilen altın bilezikler, yaz sezonunun gelmesiyle de iyice merak edilmeye başlandı. Altın bilezik fiyatlarında 9 Temmuz Cuma günü genel olarak bir yükseliş hakim. 22 ayar altın bilezik fiyatı dün kapanışta 460 seviyesinde bulunurken, bugün güne 466 ile başladı. İşte güncel altın bilezik fiyatları…

Altın bilezikler, eskiden olduğu gibi günümüzde de oldukça ilgi görüyor. Altının, ons fiyatındaki değişiklik ise altın bilezik fiyatları üzerinde etkili oluyor. Ons altın fiyatı 1.800 doların altına düşmesinin ardından yükselişe geçerek, şu an için 1.803 dolardan işlem görüyor. 18 ayar altın bilezik dün günü 368 ile kapatırken, 14 ayar altın bilezik ise dün günü 287 seviyesinde bitirdi. Peki 9 Temmuz altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (FED) dün akşam açıklanan toplantı tutanakları sonrası artan tahvil talebinin altının ons fiyatını baskıladığını söyledi.

Teknik olarak altının ons fiyatında 1.810 doların önemli direnç olduğunu kaydeden analistler, 1.780 doların ise destek olarak takip edileceğini bildirdi.

Canlı Borsa

Altın bilezik fiyatları

En Çok Aranan Haberler