FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pazar alışverişinden sonra şimdi de… Bulgaristan vatandaşları listeye mobilyayı da ekledi!

Gıda, giyim, kozmetik, temizlik ürünleri gibi çeşitli ihtiyaçları için Edirne’yi tercih eden Bulgar vatandaşlar, mobilya ihtiyaçlarını da kentten karşılıyor. Geçtiğimiz günlerde Bulgaristan vatandaşlarının Türkiye'ye sadece kimlikleriyle girebilmesi uygulamasının başlamasıyla birlikte kentteki mobilyacılarda da hareketlilik yaşanmaya başladı.

Gıdadan giyime, kozmetikten, temizlik ürünlerine kadar birçok ürünü buradan karşılayan Bulgar turistler, artık evlerindeki mobilyayı da Edirne’den alıyor. Bulgaristan'dan Türkiye'ye sadece kimliklerini göstererek gelebilen ve akın akın Edirne’ye gelen Bulgar turistler, yaptığı alışverişlerle kent esnafına katkı sağlıyor.

Bulgar turistlerin Edirne’deki alışverişlerinde satın aldıkları ürünler arasına mobilya da girdi. Okulların açılmasına kısa bir süre kala çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak için Edirne'ye alışverişe gelen Bulgar vatandaşlar, mobilya ihtiyaçlarını da buradan karşılıyor.

Her türlü ihtiyacını Edirne'den karşılayan Bulgar turistlerin sadece kimliklerini gösterip gümrüklerden geçişinin başlamasının ardından kentte hareketlilik artarken, bu durum mobilya satıcılarının da yüzünü güldürdü.


Canlı Borsa

Bulgar vatandaşlar, mobilya ihtiyacını da Edirne'den karşılıyor

En Çok Aranan Haberler