FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelecek mi? Petrol yol ayrımında: Tüm dünya bu toplantıyı bekliyor…

Son dakika: Petrol piyasası yarın OPEC üyelerinin gerçekleştireceği aylık toplantıya odaklandı. Toplantı öncesinde ABD ham petrol 94 doların altına geriledi. Brent petrol de 100 doların altında hareket ediyor. Petroldeki düşüş sonrası vatandaşlar akaryakıt fiyatlarına ilişkin indirim haberlerini araştırıyor. Peki benzin ve motorin litre fiyatına indirim gelecek mi? İşte petrol ve akaryakıt piyasasına ilişkin son dakika haberinin detayları ve 2 Ağustos Salı güncel benzin, motorin fiyatları

Son dakika: Petrol fiyatlarında tüm dikkatler OPEC+ toplantısına çevrildi. Suudi Arabistan liderliğindeki 13 üyeli Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile Rusya liderliğindeki diğer 10 petrol üreticisi ülkeyi bir araya getiren OPEC+ ittifakı, gruptaki ülkelerin Eylül ayında gerçekleştireceği üretime yönelik kotaları belirlemek amacıyla Çarşamba günü bir araya gelecek. Şimdiye kadar gelen haberler, 23 ülkeden oluşan OPEC+ grubunun Eylül ayında üretim seviyesini sabit bırakması ya da ufak bir artışa gitmesi yönünde.

Petrol, piyasanın hafta ortası gerçekleşecek OPEC+ toplantısını beklemeleriyle beş aydan fazla bir sürenin en düşük kapanışına gerilemesinin ardından yatay seyretti. ABD ham petrol 94 doların altına geriledi. Brent petrol de 100 doların altında.

Canlı Borsa

PETROL YOL AYRIMINDA

En Çok Aranan Haberler