FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SSK veya Bağ-Kur fark etmiyor! Tüm emeklilerin hesabına yatacak: 2022 emekli promosyon ödemeleri 7 bin lirayı geçti...

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Emekli maaşlarına yapılan yüzde 42,35’lik zam sonrası bankalar promosyonları neredeyse her hafta arttırıyor. Bankalar 7 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapmak istiyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte, 2022 Emekli promosyonu veren bankalar listesi...

Emekli maaşlarına yapılan yüzde 42,35’lik zam sonrası bankalar promosyon yarışına girdi. Emekli gelirleri enflasyon farkı, banka promosyonu ve yılda 2 kez verilen bayram ikramiyesiyle birlikte artmaya başladı. Bununla beraber bankalar emeklilere 7 bin 500 liraya varan promosyon fırsatı sunuyor. Bu imkanlardan sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de faydalanıyor.

BANKALAR PROMOSYONA EK FIRSAT DA SUNUYOR

Bazı bankalar emekliler için promosyon ödemesi hariç kendi uygulamaları üzerinde bir takım fırsatlar sunuyor. Bankaya ait ek kart ve fırsatlar için ek ücret talep edilmiyor. İhtiyaç kredisi kullanan emekliler avantajlı kredi faiz oranından faydalandırılıyor. Ayrıca masrafsız para transferi ve tüm ATM’lerden ücretsiz para çekip yatırma imkanı veriliyor.

SÜRE DOLMADAN ÇIKMAK MÜMKÜN

Bankasını değiştirmek isteyen emekliler, seçeceği bankanın ATM’sinden, internet bankacılığından veya en yakın şubesinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor.
Promosyon ödemeleri 3 yıllık yapılıyor. Üç seneyi doldurmamış emekliler mevcut bankasından çıkış yapmak için ücret farkını verip hesabını kapatabiliyor.

Canlı Borsa

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİNDE BÜYÜK ARTIŞ!

En Çok Aranan Haberler