FİNANS

VOB analiz

Aralık Vadeli Sözlesmelerinde teknik görüntü satısların hızlanacağını isaret etmekte…Özellikle Çarsamba gününden itibaren sert hareketler görülebilir.

VOB analiz

Euro Yatırım Tarafından Hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Raporu:

Geçtiğimiz hafta nispeten yatay ve dar bantta islemlerin gerçeklestiği 5 gün yasandı. Cari açık rakamı, not artırımı, İsrail-Filistin çatısması, ABD’deki mali riskler ve Euro bölgesindeki gelismeler piyasanın yakından takip ettiği konular oldu. İç piyasanın ise dıs piyasalara nazaran daha olumlu seyrettiğini gördük. Bu hafta iç piyasanın en önemli günü Çarsamba günü olacak gibi görünüyor.

Zira Moody’s’in İstanbul’da yapacağı toplantıdan çıkacak mesajlar önemli olacaktır. Gerçeği kurum not artırımı yapmayacağını ve dıs soklar ile cari açığın risk olusturduğunu yinelemisti ama yine de bir sürpriz beklentisi olan piyasa için bu toplantıdaki açıklamalar belirleyici olabilir.

Aralık Vadeli Sözlesmelerinde teknik görüntü satısların hızlanacağını isaret etmekte…Özellikle Çarsamba gününden itibaren sert hareketler görülebilir. Aralık Vadeli Dolar Sözlesmeleri 1.79’a Aralık Vadeli Euro sözlesmelerinde ise 2.29’a çekilebilir. Aralık Vadeli Parite sözlesmeleri 1.2850’ye yükselebilir. Dünya altın talebinin azalması ve Hindistan’ın altın talebinin de gerileyeceğinin açıklanmasının ardından düsüse devam eden Aralık Vadeli Altın-Ons Sözlesmeleri 1670’e Aralık Vadeli Altın Sözlesmeleri 98.000’e geri çekilebilir. Bugün açıklanacak veriler : ABD Mevcut Ev Satısları (17.00) Destekler : 87.400-88.000-88.450 Dirençler : 89.000-89.500-90.000

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler