FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

VOB analiz

Volatilite dönemi olur, sanki volatilite azmış gibi.99,500 seviyesi kırıldığı ardından 98,800 kırıldı ve 98,500 desteği elimizde kaldı ki o seviyede çok sağlam değil.

VOB analiz

Turkish Yatırım Tarafından Hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Bülteni:

Abd’den güçlü veriler gelmeye devam ediyor. Bu da Fed’in faiz artırım beklentilerinin öne çekilmesi anlamına geldiğinden piyasalarda hemen satışlarla karşılaşmamıza neden oluyor. Dün de bunun provasını yaptık. Ism Ekim Üretim Endeksi, istihdam endeksi, İmalat PMI hep beklentilerin üzerinde gelince 99,500 destekleri de çok rahat kırıldı.

Bundan sonraki süreç bu yönde olmaya devam edecek, ABD’den gelecek her iyi veri ( beklentilerin üzerinde) piyasalara satış olarak yansıyacak.Bugün ABD’de Temsilciler Meclisi senato üyelerini belirlemek için sandıka gidiyor. Cumhuriyetçiler burada da başarılı olur çoğunluğu sağlarlarsa yine git gellerin yoğunlaştığı bir süreçle karşıkarşıya kalırız. ( Son dakika anlaşmaları gibi) , Cumhuriyetçilerin vergi oranlarını düşürmesi ve iş ortamını iyileştirilmesi için talepleri olduğu bilinmekte.

Volatilite dönemi olur, sanki volatilite azmış gibi.99,500 seviyesi kırıldığı ardından 98,800 kırıldı ve 98,500 desteği elimizde kaldı ki o seviyede çok sağlam değil. Kısa vadeli göstergeler 97,600 desteğinin daha güçlü olduğunu gösteriyor. 50 ve 100 günlük ortalamaların kesişme noktası ise 96,600’de bulunmakta.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler