FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AGROTECH HALKA ARZ NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK? AGROTECH halka arz kaç lot verdi? AGROT halka arz takvimi

Agrotech Yüksek Teknoloji AGROT bist kodu ile halka arz edildi. Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan başvurunun kabul edilmesi ile birlikte hisselerle ilgilenen vatandaşlar, "Agrotech kaç lot verdi?" sorusunu araştırmaya başladı. Merakla beklenen halka arz, sermaye artırımı ve eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleşti. Peki, Agrotech halka arz ne zaman işlem görecek? Agrotech halka arz kaç lot verdi? İşte AGROT halka arz takvimi...

AGROTECH HALKA ARZ NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK? AGROTECH halka arz kaç lot verdi? AGROT halka arz takvimi

Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzı hafta içi gerçekleşti. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan ve halka arz onayı alan Agrotech Yüksek Teknoloji'nin talep toplama işlemleri 15-16-17 KAsım'da yapıldı. Merakla beklenen halka arz, sermaye artırımı ve eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleşti. Agrotech halka arz Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Agrotech halka arz ne zaman işlem görecek? Agrotech halka arz kaç lot verdi? İşte AGROT halka arz takvimi...

AGROTECH HALKA ARZ KAÇ LOT VERDİ?

Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzda 300.000.000 lot verdi. Halka arz AGROT bist kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek.

AGROTECH NE İŞ YAPAR?

2013 yılında kurulan AGROTECH Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. kısa bir süre içinde Türkiye’nin potansiyeli yüksek sektörlerinde uzmanlaşarak katma değeri yüksek üretimlerde bulunuyor.

1608850502410

AGROT NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

15-16-17 Kasım 2023 tarihlerinde halkaarzı gerçekleşen AGROT bist kodlu Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzının işleme başlama tarihi henüz belli olmadı. SPK'dan yapılacak açıklama sonrasında Agrotech Yüksek Teknoloji halka arzının işlem tarihi belli olacak.

AGROTECH_VIDEO_BANNER


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler