FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HALKA ARZ TAKVİMİ 6 KASIM - 10 KASIM 2023: SPK bülteni ile Kasım ayında halka arz olacak şirketler hangileri, talep toplama tarihleri neler?

Halka arz olan şirketler vatandaşlar tarafından merak edildi. Borsa ve ekonomini gündemini yakından takip eden kişiler yeni halka arz olacak şirketleri internette araştırıyorlar. Bilindiği üzere Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı sonrası şirketler halka arz oluyor. Peki, Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? 6 - 10 Kasım 2023 halka arz olacak şirketler belli oldu mu, borsada ne zaman işlem görecekler?

HALKA ARZ TAKVİMİ 6 KASIM - 10 KASIM 2023: SPK bülteni ile Kasım ayında halka arz olacak şirketler hangileri, talep toplama tarihleri neler?

Bu hafta halka arz olacak şirketler vatandaşlar tarafından merak konusu olurken birçok kişi 6 - 10 Kasım 2023 tarihine ilişkin bilgileri öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. SPK onayı ardından bu hafta yeni halka arz olan şirketler ile ilgili detaylar internette araştırılıyor. İşte, yeni halka arz takvimine ilişkin ayrıntılar…

borsa ist

BU HAFTA HALKA ARZ OLAN ŞİRKETLER HANGİLERİ? (6-10 KASIM 2023)

Bu hafta halka arz olan şirketler şu an için görünmüyor. Ancak takvim paylaşıldığında halka arz olacak şirketler haberde yer alacaktır.

Öte yandan Tureks Turunç Madencilik için talep toplama süreci tamamlandı. Fakat Tureks Turunç Madencilik hisse senetlerinin borsada ne zaman işlem göreceğine ilişkin açıklamada bulunulmadı. Tarih bilgisi paylaşıldığında Tureks Turunç MARBL kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görüyor olacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler