FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

VERA KONSEPT HALKA ARZ kaç lot verir? VERA Konsept GYO halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Talep toplamada son gün!

Vera Konsept GYO halka arz için talep toplama işlemleri bugün sona erecek. Vera Konsept GYO halka arz sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise borsa ile ilgilenen vatandaşlar tarafından merak edildi. Birçok kişi VRGYO BİST koduyla işlem görecek olan hisseye ilişkin arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. 55 milyon TL pay halka arz edilecek. Peki, Vera Konsept halka arz kaç lot verir, halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

VERA KONSEPT HALKA ARZ kaç lot verir? VERA Konsept GYO halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Talep toplamada son gün!

VERA Konsept GYO halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı sonrası VERA Konsept GYO halka arz talep toplama işlemleri 18 Ekim 2023 Çarşamba günü itibarıyla başladı. VRGYO BİST koduyla işlem görecek olan hisseye ilişkin bilgi edinmek isteyenler internette araştırma yapıyor. İşte, Vera Konsept GYO hisse fiyatı ve konuya dair detaylar...

Borsa İstanbul'da

VERA KONSEPT HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Şirket'in mevcut 15 milyon TL olan sermayesinin 205 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşan 55 milyon TL pay halka arza konu edilecek.

1 TL nominal değerli paylar 15,78 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

borsa 4

VERA KONSEPT GYO HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Vera Konsept GYO halka arz sonuçları henüz açıklanmadı.

VERA KONSEPT GYO HALKA ARZ NE ZAMAN?

Vera Konsept GYO halka arz için talep toplama işlemleri 18 Ekim 2023 Çarşamba günü itibarıyla başladı. Süreç 20 Ekim tarihinde sona erecek.

borsa-istanbul-milyoner

VERA KONSEPT GYO HİSSE KODU NEDİR?

Vera Konsept GYO hisse kodu VRGYO'dur.

VERA KONSEPT HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Vera Konsept GYO halka arz talep toplama tarihleri 18-19-20 Ekim olarak açıklandı. Vera Konsept GYO halka arz, katılım endeksine uygundur.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler