FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2024 YILBAŞI MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI: Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Çeyrek, yarım, tam bilet kaç TL?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları Aralık ayının sonu yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak edildi. Çekiliş 31 Aralık 2023 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek ve canlı olarak yayınlanacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 Milyon TL. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL. İşte, 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları...

2024 YILBAŞI MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI: Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Çeyrek, yarım, tam bilet kaç TL?

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları 2024 listesi, 31 Aralık 2023 Pazar günü yaklaşırken pek çok vatandaş tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları 100 TL'den başlıyor. Şanslarına güvenen ve içinde zengin olma umudu yatan birçok kişi çeyrek, yarım ve tam bilet alacak. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi 2024 bilet fiyatları ne kadar, çekiliş sonuçları nerede açıklanacak, bilet sorgulama nasıl yapılır?

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 1 3

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 2024

Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişi bilet fiyatları şu şekilde:

Tam bilet: 400 TL

Yarım bilet:200 TL

Çeyrek bilet: 100 TL

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 1 5

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET SORGULAMA EKRANI

Yılbaşı çekilişi Milli Piyango sonuçları Mynet'te olacak. 2024 Milli Piyango bilet sorgulama ekranından sonuçlara erişim sağlanabilecek.

2024 Milli Piyango bilet sorgulama ekranı için tıklayınız

mi

MİLLİ PİYANGO NASIL VE NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango yılbaşı biletleri gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak kurumun internet adresinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından ve sabit bayilerden alınabilmektedir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler