FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

27 Temmuz Altın bilezik fiyatları: Bugün (27 Temmuz) Altın bilezik gram fiyatları ne kadar oldu?

27 Temmuz günü altın bilezik fiyatları birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bugün, genel olarak altın bilezik fiyatlarında genel olarak bir yükseliş hakim. 22 ayar altın bilezik dün günü 452 seviyesinde kapatırken, bu sabah güne yükselişle başladı. 27 Temmuz sabahında 458 ile güne başlayan 22 ayar altın bilezik, şu an için 458,35 TL’den işlem görüyor. Peki Altın bilezik fiyatları bugün (27 Temmuz) ne kadar oldu?

Altın bilezikler, uzun yıllardır birçok kişi tarafından hem yatırım amaçlı hem de hediyelik olarak pek çok şekilde tercih ediliyor. Yaz aylarının gelmesiyle açılan düğün sezonu, altın bileziklerin güncel fiyatlarını da merak ettiriyor. 18 ayar altın bilezik gram fiyatı dün kapanışta 362 seviyesinde bulunurken, 14 ayar altın bilezik gramı ise dün günü 282 ile bitirdi. İşte 27 Temmuz güncel altın bilezik fiyatları…

Analistler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında artmaya devam eden vaka sayılarının risk algısını yükselttiğini kaydederek, bu durumun güvenli liman olarak bilinen altına olan talebi artırdığını söyledi.

Teknik açıdan altının ons fiyatında 1.810 doların üzerinde kalıcılık sağlaması halinde 1.830 doların gündeme gelebileceğini kaydeden analistler, 1.780 doların ise destek olarak takip edileceğini bildirdi.

Ons altın şu an için bir önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,01 altında 1.798 dolardan işlem görüyor.


Canlı Borsa

Altın bilezik fiyatları

En Çok Aranan Haberler