FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

60.ıncı yılında Hakan Çanta'dan yeni lisanlar

Okul çantaları ve yeni Gigim markasıyla artık ayakkabı ve terliklerini’de üretip dünyaya satan Hakan Çanta, 40’a yakın lisansına yine dünyada çocukların sevgilisi olan yeni çizgi karakterleri ekledi.

60.ıncı yılında Hakan Çanta'dan yeni lisanlar

MİNİONS, FROZEN BUZLAR ÜLKESİ, MASHA THE BEAR markalarının lisansını ve üretim hakkını aldı. Bu yeni lisansları ile yeni yıla daha iddialı giren Hakan Çanta çocukların bugünlerde hayranı olduğu bu karakterleri, tasarımlarını da kendi yaptığı çantalarıyla hayata geçirecek. Çocuklar çok sevdikleri bu kahramanlara yeni okul döneminde sahip olacaklar.

Hakan Çanta yönetim kurulu üyesi Hakan Hacısoyu, bu yeni lisanslar ve geçtiğimiz yıl aldıkları BENETTON lisansıyla beraber bu yıl geçtiğimiz yıla nazaran çok daha fazla büyümeyi hedeflediklerini belirtti. Yeni aldıkları çizgi karakterlerin Türkiye ve dünyada çok sevildiğini bu yüzden çocukların yapacakları çantalara çok ilgi göstereceklerini söyledi. Gigi markalarına’ da bu yıl yeni lisanslar ekleme hedefinde olduklarını belirten Hacısoyu genelde bünyelerine ekledikleri lisansların doğru tercihler yaptıkları için çok talep gördüğünü belirtti.

Bu ayın 15’i ve 23’ü arasında İstanbul Akgün otelde kendi bayilerini ağırlayacak olan Hakan Çanta, yeni ürünlerini sergileyecek. Uzun yıllardır Hakan Çanta tarafından gerçekleştirilen bu fuar sadece kendi çalıştığı firmalara özel yapılmakta.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler