FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acer yeni ürünlerini tanıttı

Acer IFA 2013'te yeni ürünlerini tanıttı.

Acer yeni ürünlerini tanıttı

· 10.1” Android Tablet ile Eğlence Bir Üst Seviyete taşıyan Acer Iconia A3;

· Hem Daha Mobil Hem Daha Keskin Görseller sunan Acer K335 Projektör;
· Daha üstün görüntüleme için 10 noktalı çoklu dokunmatik 27 inç WQHD LED ekran Acer T272HUL;

· Yeni Dokun&Yaz Dizüstü Bilgisayarlar Aspire R7 ve Aspire E1;

· Acer’ın İlk 4K Kayıt Özelliğine Sahip Akıllı Telefonu Liquid S2;

· Kolay ve olağanüstü dokunmatik deneyim sunmak üzere tasarlanmış yeni AIO serisi: DA241 HL, Aspire U5-610 ve Aspire Z3

1) Acer Iconia A3
10.1” Android Tablet ile Eğlence Bir Üst Seviyede
· Dolby Digital ve ergonomik hoparlör yerleşimi ile sarmal, sinema özelliğinde ses deneyimi
· Dört çekirdekli işlemci ile sorunsuz medya performansı
· IPS¹ teknolojisi ile 10.1” LED arkadan aydınlatmalı ekranda canlı, istikrarlı görseller
Acer, IFA 2013'te, eğlence, multimedya, oyun ve web deneyimlerini bir üst seviyeye çıkarmak için tasarlanan 10.1 inçlik yeni tableti Acer Iconia A3'ü tanıttı. Film ve müzik severler Iconia A3'te, eğlence ve keyiflerini daha da arttırmak üzere mükemmel şekilde dengelenmiş sarmal ses, geniş görüntüleme açıları ve dört çekirdekli performans bulacaklar.

Acer Iconia A3, ilave renk seçenekleri olan Acer Iconia A1 ve B1 dahil olmak üzere diğer ürün güncellemelerinin yanında tanıtıldı. Tam özellikli ve tek elle kullanılabilen 7.9 inç tablet beyaz, dumanlı gri ve fildişi altın sarısı renklerinde temin edilebiliyor. Iconia B1 7 inç tablet, ilk kez kullananları veya tablete yeni geçenleri hedeflemekte ve şimdi okyanus mavisi ve ateş kırmızısı renkleri ile piyasada.

Daha konforlu
Zengin multimedya eğlencesi için tasarlanan Iconia A3, kulaklıklar üzerinden sanallaştırılmış bir 5.1 kanallı surround ses deneyimi, azaltılmış arka plan gürültüsü ve gelişmiş diyalog seviyesi yaratarak, net diyaloglar ve istikrarlı ses seviyeleri sağlayan Dolby® Digital Plus™ ile birlikte geliyor. Bunların üzerine, Iconia A3, her iki yanda hoparlörlerin ergonomik yerleşimleriyle stereo ve ses efektleri için sanal bir ses kutusu yaratıyor.Kullanıcılar ister koltukta oturuyor, ister yatakta uzanıyor, ister sevdikleriyle görüntü paylaşıyor olsunlar, 10.1” WXGA ekran (1,280 x 800) ve IPS teknolojisi daha iyi bir görsel deneyim için geniş görüntüleme açılarıyla canlı ve doğru renkler sunuyor. Iconia A3'ün 16:10 en-boy oranı yatay modda video izlemek ve oyun oynamak için ideal.

Yerleşik micro HDMI bağlantı noktasıyla tamamlanan bu cihaz ile kullanıcılar, film ve videoları daha büyük bir ekranda paylaşmak ve keyfini çıkarmak için tableti harici bir ekrana bağlayabiliyorlar. Acer Iconia A3, kullanıcıları Wi-Fi ağlarına veya yerleşik 3G² mobil veri bağlantılarına bağlı tutuyor. Ayrıca, entegre Bluetooth 4.0 tüketicilerin tableti kulalık ,yazıcı gibi çeşitli cihazlara hızla bağlayabilmelerine izin veriyor.

Daha akıllı
Dört çekirdekli 1.2GHz cortex A7 işlemciden gücünü alan Iconia A3, 9 saatlik sorunsuz video oynatımı ve daha iyi mobil oyun oynama deneyiminin yanı sıra uygulamalarda ve web sitelerinde akıcı ve hızlı gezinme imkanı sunuyor.

Acer IntelliSpin, tabletin ekran görüntüsü rotasyon özelliğini geliştiriyor; böylece düz yatırılmış olsa bile döndürüldüğünde, ekran görüntüsü tabletin oryantasyonuyla eşleşmek için dönüyor.

Acer’ın Touch WakeApp uygulaması uyku modundan çıkıp doğruca kullanıcıların favori uygulamalarına hızlı erişim sağlıyor. Tabletin birden fazla kullanıcı tarafından kullanılması halinde harika bir özellik olan ve Android 4.2 tarafından sunulan çoklu kullanıcı desteği, tek cihazda sekiz ayrı ve özelleştirilebilir kullanıcı alanı oluşturabilmesine izin veriyor.

Kullanıcılar için eğlenceyi maksimuma çıkarmak amacıyla, 5MP arka kamera bir video kaydederken tam video çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor. Aynı zamanda sarmal 360° resimler çekebiliyor ve geniş açılı çekimler yapabiliyor. MicroSD aracılığıyla genişletilebilme opsiyonuna sahip 16GB³ veya 32GB³ versiyonlarıyla temin edilebilen Iconia A3, multimedya içerik paylaşmayı ve tüketmeyi seven kişiler için ideal ev eğlence arkadaşı.

Daha sade
Yuvarlak kenarlara sahip düzgün bir profil, tabletin tek elle kavranabilmesini kolaylaştırır. Minimalist tasarım arka kapağın beyaz rengini belirginleştiren gümüş bir profille vurgulanır ve Acer’ın Android tablet ailesinin güncel tasarımını tamamlar. Yalnızca 10.15 mm kalınlığı ve 600 gram'dan4 az olan ağırlığıyla ince bir profile sahip olan Iconia A3'ü yanınızda taşımak ve ihtiyacınız olan her şeyi anında kontrol etmek çok kolaydır.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik
Iconia A3 (WiFi) versiyonu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Ekim ayının başından itibaren tavsiye edilen 249 €-5 başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Iconia A3 (3G) versiyonu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Kasım ayının başından itibaren tavsiye edilen 299 €-5 başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

2) K335 Projektör

Hem Daha Mobil Hem Daha Keskin Görseller
· İstikrarlı görüntüleme için 1,000-lümen, 30,000 saat LED lamba
· Hareket halinde anında açma/kapama ve tak & çalıştır bağlanabilirlik
1.2 metreden az mesafeden 40 inç projeksiyon
Acer, güçlü projeksiyon teknolojileri ve etkileyici performansa sahip, hafif ve kompakt bir projektör olan yeni K335'i sunar. K335, Acer’ın kullanıcıların nerede olurlarsa olsunlar diijital içeriklerini kullanabilmelerini ve paylaşabilmelerini sağlamak için tasarlanan seyahat projektörleri ailesini zenginleştiriyor. Bu projektör oturma odasında harika bir eğlenceyi garanti ederken, mükemmel taşınabilirliği hareket halindeki yoğun profesyoneller için olağanüstü bir tercih olmasını sağlıyor.
Yalnızca 1.4 kg ağırlığı ve 232x166 mm ölçüleriyle K335, bir dergiden daha küçük olup, hafif ve kompakt bir mobil cihaz arayan mobil kullanıcılar için ideal. Ayrıca, çok hızlı başlatılabiliyor ve böylece beklemekle zaman kaybedilmiyor. Acer’ın Instant Pack fonksiyonelliği sayesinde fişini çıkardığınız anda gitmeye hazırsınız.

1,000 lümen yüksek parlaklıkla bir araya getirilen DynamicBlack™ teknolojisiyle geliştirilen 10,000:1 dinamik kontrast oranı, imaj kontrastını önemli ölçüde arttırarak istisnai okunurluk için yeni bir seviyede parlaklık, renk ve netlik sağlıyor. Full HD çözünürlüğe kadar destekleyen erel 1280x800 WXGA çözünürlük ultra keskin imajlar ve harika görünen sunumlar oluştururken, yüksek tanımlı içerik üretilmesine de izin veriyor. Üstelik, LED lamba daha parlak ve canlı renkler için renk gamını arttırıyor ve lamba değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırarak 30,000 saat sürekli görüntüleme performansı sağlıyor.

K335 aynı zamanda projektörün esnekliğini arttıran kapsamlı bağlanabilirlik seçenekleri ile geliyor. HDMI/MHL bağlantı noktası, bilgisayarlara, DVD'lere ve oyun konsollarına kolay bağlantı sağlıyor ve MHL kablosu aracılığıyla bir akıllı telefondan veya tabletten daha büyük bir ekrana video ve ses eğlencesi aktarmaya izin veriyor. En iyi yanı ise, bu mobil cihaz projeksiyon görevini yerine getirirken şarj edilebiliyor. K335 aynı zamanda bir SD kart okuyucu, USB ve mini USB bağlantı noktası donanımlarına sahip. Yani kullanıcılar bilgisayarı açmak zorunda olmadan doğrudan USB sürücüleri veya SD kartlarından fotoğraf, ses ve video dahil olmak üzere çeşitli multimedya içeriklerini kullanabiliyorlar.

K335, yerleşik Office ve PDF Belge Okuyucu desteği ile Office veya PDF dosyalarını doğrudan karttan veya USB sürücüsünden yansıtarak her sunuma anında yardımcı olabiliyor. K335, opsiyonel Acer MHL donanım kilidi aracılığıyla kablosuz projeksiyonu destekleyerek, akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar gibi tüm sertifikalı mobil cihazlardan Acer eDisplay ile içerik ve kablosuz görüntü yansıtma projeksiyonu üretebilmesine izin veriyor. Kolay ev dijital multimedya paylaşımı için, ayrıca DLNA desteği ile desteklenen tüm cihazlardan kablosuz müzik, video ve fotoğraf medya paylaşımı sağlıyor.

Dahası, Acer K335 daha kolay ve daha hızlı kontrolün yanı sıra tüm medya türlerine destek dosyaları için geniş ve sezgisel simgelerle yepyeni bir kullanıcı arayüzüne sahip. Taşınabilir, çok yönlü, performansı büyük: K335 hem ev eğlenceleri hem de iş ihtiyaçları için kesinlikle mükemmel.
Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik
K335 projektör EMEA'da Eylül ayında tavsiye edilen 999 € fiyatla temin edilebilecektir.

3) Acer T272HUL

27" WQHD LED Ekran ile Daha Fazla Dokunun
· 27 inç 2,560x1,440 WQHD LED panel HD'nin dört katı çözünürlük ve 178 derece görüntüleme açısı sunuyor
· Daha ergonomik ve ortak çalışmaya dayalı dokunmatik deneyim için 10 noktalı çoklu dokunmatik ekran
· Entegre web kamerası ve mikrofon sayesinde kesintisiz görüntülü aramalar veya video konferanslar
Acer, daha üstün bir görüntüleme aracı ve ortak çalışma deneyimi için, 10 noktalı çoklu dokunmatik, 27 inç, WQHD LED ekranı T272HUL'u IFA’da tanıttı.

Yerleşik web kamerası ve mikrofon, kullanıcıların canlı video konferanslarını full HD olarak kurabilmelerine olanak veriyor. İnce ve zarif yeni Acer T272HUL kenardan kenara ekran, grafik sanatçılarına, profesyonellere ve tasarım odaklı kullanıcılara hitap eden bir tasarım ve teknoloji harikası.
HD'nin dört katı piksel çözünürlüğü sağlayan 27 inç Acer T272HUL, oyunlara, videolara ve diğer her şeye inanılmaz bir netlik getiren 2,560'a 1,440 Geniş Dörtlü Yüksek Tanımlı (WQHD) bir dokunmatik monitör. Geniş görüntüleme açısı ve VA panel, ekrandakileri başkalarıyla paylaşmak için 178 derece görüntüleme açısı oluşturarak daha bozulmamış bir görüntü kalitesi sağlıyor.

Daha fazla yönetilebilirlik
Acer’ın özel Adaptif Kontrast Yöneticisi (ACM) her sahneyi analiz ederek, imajları kare kare ayarlayarak, detay ve derecelendirmeyi iyileştirerek en yüksek seviyede netlik sunmak için kontrastı optimize ediyor. 100,000,000:1 oranında olağanüstü bir dinamik kontrasta sahip olan T272HUL, parlak ve karanlık sahnelerde detay ve derecelendirmeyi iyileştirerek zengin renklerle birlikte jilet keskinliğinde imajlar sağlıyor. 5ms yanıt süresi, hızlı hareket eden video veya oyunlarda bulanma etkisinin önlenmesine yardımcı oluyor.

Kenardan kenara bir dokunuş
T272HUL kenardan kenara ekran, monitöre fütüristik bir görünüm katan stil sahibi asimetrik bir standa sahip ve kullanıcıların eğim açısını 60 dereceye kadar ayarlayabilmelerine izin veriyor. Bu da, yukarıdan dokunmatik kontrole izin verildiği için özellikle uzun süreli kullanım sırasında daha konforlu bir dokunmatik deneyimi garanti ediyor. 10 noktalı çoklu dokunmatik teknolojinin anlamı, T272HUL monitörün çok kullanıcılı senaryoları desteklemesi demek ve sonuç olarak kesintisiz bir dokunmatik deneyim elde ediliyor. Bu ekran arkadaşlarınızla canlı görüntülü sohbetler yapmanız ve renkli imaj ve duygularınızı paylaşmanız için iki megapiksel full HD web kamerasına ve entegre bir mikrofona sahip.

Daha fazla bağlanabilirlik
Dijital giriş LED monitörler ve dokunmatik dizüstü bilgisayarlar, tabletler veya akıllı telefonlar gibi başka dijital kaynaklar arasındaki bağlantıyı maksimuma çıkarıyor. Acer T272HUL monitor, gelişmiş dijital bağlanabilirlik sağlamak ve olağanüstü yüksek tanımlı görüntüleme ve kaliteli ses sunmak için ikili bağlantı DVI, DisplayPort 1.2 ve HDMI 1.4 barındırıyor. Yüksek tanımlı görsellerini tamamlayarak, yüksek kaliteli ses sunumu için iki 2-watt hoparlöre sahip. Üç USB 3.0 bağlantı noktası harici cihazlara ve harici cihazlardan hızlı veri transferini garanti ediyor ve ayrıca bir bağlantı noktası cihazların hızlı şarj edilmesi için kullanılabiliyor. Daha fazla rahatlık ve alandan tasarruf için bu ekran aynı zamanda duvara da monte edilebiliyor.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik
Acer T272HUL ekran EMEA'da Eylül 2013'ten itibaren tavsiye edilen 799 € fiyatla temin edilebilecektir.-(1).

4) Aspire R7 ve Aspire E1

ACER’dan Yeni Dokun&Yaz Dizüstü Bilgisayarlar · Dokunmatik deneyim için tasarlanan Aspire R7, şimdi 4. nesil Intel işlemcilere esnek tasarımından en uygun şekilde faydalanılabilmesi için Acer Active Pen'e sahip
· Dokunmatik ekranlı modeller ve yeni renkler ince & hafif Aspire E1 serisini iyileştiriyor
Acer, ödüllü Aspire R7 dizüstü bilgisayarına en son 4. nesil Intel işlemci ve bir de Acer Kalem ekleyerek R7’nin performansına güç kattı. Hem dokunma ve hem de yazma için en iyi ortamı sağlamak amacıyla tasarlanan R7, çevrilmesine, ters döndürülmesine, yatırılmasına ve kaydırılmasına izin veren, devrimsel “Ezel dayanağa” monte edilmiş, yeniden konumlandırılmış bir klavye ve yüksek tanımlı bir dokunmatik ekrana sahip. Mayıs ayında tanıtımı yapılan Aspire R7, devrim niteliğindeki tasarımı sayesinde Computex 2013'te En İyi Tercih; 2013'te ürün tasarımında Red Dot ödülü ve Computexd&I ödülleri gibi pek çok ödüle sahip.

Aspire R7 – Aktif kalem desteği ile üstün seviyede uygulamalar
Dört çalışma moduyla birlikte, R7 kolayca geleneksel bir dizüstü bilgisayar, bir masaüstü pad'i, bir ekran veya ekranın çeşitli açılarda klavye üzerine kaydırılmasına izin veren “Ezel” moduna geçirilerek kullanılabiliyor. İster oturuyor ister ayakta, ister masa başında ister dışarıda olsunlar, kullanıcılar bir moddan diğerine, dokunmadan yazmaya ve çizim yapmaya sorunsuz biçimde geçerek her zaman R7'yi kullanmanın en uygun ve en konforlu yöntemini bulabiliyorlar.

Ezel dayanağı, görselleri, oyunları ve daha fazlasını başkalarıyla paylaşabilmeniz için, 15.6 inç full HD 1920 x 1080 dokunmatik ekranın etrafında dönebilmesine olanak sağlıyor. İkili dayanak teknolojisi modlar arasında tek elle geçiş yapılabilmesine izin verirken ekrana dokunulduğunda ise kaya gibi sağlam durmasını sağlıyor. Klavye gövde kenarına daha yakın olduğu için yazma işini daha konforlu hale getiriyor, çünkü kolların avuç dayanağı ve touchpad üzerinden uzatılmasına gerek kalmıyor, tuşlar doğal olarak parmakların altına düşerek daha rahat yazı yazılabilmesine imkan veriyor.

Aspire R7 şimdi yeni Acer Aktif Kalem ile geliyor, böylece kullanıcılar yazarken ve çizerken daha fazla doğruluk ve daha fazla konforun keyfini çıkarabiliyor. Acer Aktif Kalem elektromanyetik indüksiyon teknolojisini kullanıyor ve gerçek bir kalem gibi çeşitli basınç hassasiyetlerine yanıt veriyor. Sonuç olarak kalem daha fazla vuruş aralığına sahip oluyor ve daha doğal yazı yazılabiliyor. Acer Aktif Kalem aynı zamanda hareket kontrolleriyle de kullanılabiliyor, böylece müşteriler örneğin sıkıştırma hareketiyele bir resmi yeniden boyutlandırabiliyor ve kalemle ince detaylarını ayarlayabiliyor.

Dokunmatik deneyimden en iyi şekilde faydalanmak için, R7 bir dizi kullanışlı ve eğlenceli dokunmatik uygulama barındırıyor. Bir resmin arkasında her zaman bir hikaye vardır ve Acer MemoryBinder gerçekçi resim fırçası efektleri renk ve duygu katarak kullanıcılara bunu ifade etmelerinde yardımcı oluyor. Acer ScreenGrasp ile her imaj kolayca yakalanabiliyor, kişiselleştirilebiliyor ve sosyal ağlarda paylaşılabiliyor veya ofis belgelerine kopyalanabiliyor. Acer Scrapboard ileride başvurmak üzere veya bir projeksiyonda kullanmak veya paylaşmak amacıyla imajların ve fikirlerin internetten toplanmasını kolaylaştırıyor. Acer AccuFinger kullanıcıların parmaklarını kullanırken ekrandaki minik öğeleri daha düzgün biçimde alabilmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Aspire R7 – Daha üstün performans
Ekran klavyenin arkasına kaydırıldığında, daha iyi performans ve verimlilik için artık Intel'in 4. nesil işlemcileriyle temin edilebilen güçlü, tam özellikli bir dizüstü bilgisayara sahip olursunuz. Ayrıca 12 GB'a kadar bellek, 1 TB'a kadar sabit sürücü (veya 256GB'a kadar SSD), ve tam boy arkadan aydınlatmalı bir klavyeye sahip. Kullanıcılar ayrıca bilgisayarı kişiselleştirmek için yeni yollar sunan ve birçok müthiş uygulama ve hizmet içeren Windows 8.1'den faydalanabiliyorlar.

Aspire R7 – Daha fazla eğlence
Üstün bir görsel / işitsel deneyim sunan R7’nin güçlü özellikleri ve yüksek tanımlı ekranı, Dolby Home Theater ve dört adet 8 watt hoparlörün birinci sınıf ses sistemiyle tamamlanıyor. Dönüşebilen tasarımı sayesinde, modlar arasında geçiş yapıldığında ses kanalları otomatik olarak dönüyor ve böylece stereo ses her zaman mükemmel kalıyor. Ek olarak, dizüstü bilgisayarın ön kısmında ve tabanında klavyenin altına ikili mikrofonlar yerleştirilmiştir; bu da, en iyi ses kalitesini sağlıyor ve cihazın kenarında delik ihtiyacını ortadan kaldırarak dokunmatik ekranın estetiğini artırıyor.

Aspire E1- Günlük bilgisayar kullanımı kolaylığı
Aspire E1 dizüstü bilgisayar serisi müşterilere zengin eğlence ve gündelik verimliliği uygun bir maliyetle sunmak için en son Intel 4. nesil veya AMD A-Serisi işlemciler ile grafik teknolojilerini bir araya getiriyor. Serinin yeni modelleri artık internet, uygulamalar, fotoğraflar ve çok daha fazlası ile dokunma ve çekme hareketleri için 10 noktalı çoklu dokunmatik ekran ile temin edilebiliyor.

Renkli ve canlı imajlarla eğlenceyi maksimuma çıkarmak için, Aspire E1 dizüstü bilgisayar serisi iki yüksek tanımlı ekran boyutuyla – 39.6 cm (15.6”) ve 35.6 cm (14”) – ve grafik çözümü seçenekleriyle temin edilebiliyor. 15.6” modeller NVIDIA GT720M, NVIDIA GT740M ve AMD Radeon™HD 8000M gibi çeşitli ve farklı grafik seçeneklerini desteklerken, 14” versiyonu NVIDIA GT720M grafiklerle temin edilebiliyor. HDMI bağlantı noktası sayesinde favori filmlerinizi daha büyük ekranlarda görüntüleyebilirsiniz.

Önceki nesillerden daha ince olan Aspire E1 serisi kendi fiyat aralığında en ince form faktöre sahip. Güncellenen dizüstü bilgisayar grubu şimdi aralarından seçebileceğiniz geniş bir renk yelpazesi içeriyor: 14 inçlik model zarif Misty Silver, Piano Black ve Keyboard White ile temin edilebilirken, 15.6 inçlik modelin Clarinet Black, Cherry Red ve Steel Grey renkleri mevcut. Yumuşak klavye yazı yazarken konfor sağlarken, kompakt tasarımı bu dizüstü bilgisayarları gittiğiniz her yerde yanınızda taşınmaları için mükemmel kılıyor.

Pastanın çileği ise, E1 serisinin M-DISC Ready Drive™ ile gönderilmesi. Yani kullanıcılar paha biçilmez belleklerini ve verilerini neredeyse sonsuza kadar M-DISCS™ üzerinde güvende tutabiliyorlar.

5) Liquid S2
Acer’ın İlk 4K Kayıt Özelliğine Sahip Akıllı Telefonu ile Çözünürlük Seviye Atlıyor
· Ultra multimedya: 13 MP kamera, 4K Video, hızlı full HD, 4 x ağır çekim, full panorama 27 MP fotoğraf, LED flash
· Ultra performans: IPS teknolojisine sahip Full HD 6” ekran
· Ultra bağlanabilirlik: 4G LTE, Wi-Fi 802.11 ac
Acer, IFA 2013'te IPS teknolojisiyle 4K kayıt özellikli, full HD, 6”, 4G LTE ve yeni Wi-Fi 802.11 dahil olmak üzere ultra hızlı bağlanabilirliğe sahip yeni akıllı telefonu Liquid S2'yi teknoloji severlerin beğenisine sundu . Liquid E, Z ve S serilerinin son zamanlardaki başarılı lansmanını takiben, Acer şimdi full HD çözünürlüğün dört katı netlikle farklı bir netlik dünyasının kapılarını açıyor. Bu teknoloji hali hazırda bazı kameralarda bulunmakla beraber, Qualcomm’un 4K kayıt özelliğine sahip Snapdragon 800 2.2 GHz işlemci barındıran akıllı telefonları ile tümüyle yeni bir deneyim yaşatıyor.

Telefonun gerçek güzelliği ise ikonik yumuşak yuvarlak kıvrımlarında, alıcı gözün kırmızı öğelerinde ve düşük aydınlatma ve makro yakalama için dört LED halka flaşı vurgulayan metalik halkasında yatıyor. Kıvrımlı cam yüzey, yumuşak bir dokunma ve çerçevenin etrafında “kenarsızlık” hissi veriyor.
Görsel anlara bir dokunuş

Liquid S2, sade ve görsel arayüzünü 13 megapiksel arka kamerasıyla bir araya getirerek akıllı telefonla profesyonel görünen fotoğraflar ve videolar çekmeye imkan veriyor. Öne bakan 2 megapiksel kamera tüketicilerin güzel anlarını 88 derecelik geniş görüntüleme açısıyla yakalayabilmelerine izin veriyor.

Liquid S2 gerçekliği yakalamak için birçok yönden geliştirilmiştir:
· BSI Sensörler ve LED Halka Flaş: Her ortamda daha keskin görseller
· Video Kaydetme: 4K Ultra HD, hızlı full HD 1080p 60FPS, 4 x ağır çekim
· Tam Panorama Resimler: Tek resimde 27 megapiksele kadar
· Hızlı İlk Çekim: Otomatik merkez odaklama özelliği ile ekranın herhangi bir yerine dokunarak ekran kilidi açıldığı anda resim çekin
· Akıllı En İyi Çekim: Fotoğraf türünü otomatik olarak tespit eder ve en iyi seçim için çoklu çekim yapar
· Etiket Pencere Öğesi: Mekan etiketiyle fotoğraflara uygun şekilde gözatma.
· Favori Modu: Özelleştirilmiş efektler, flaş, çekim modu ve mekanlarla en fazla beş profil oluşturun
· Işıklandırma Kontrolü: Tek parmak odaklama ve ışıklandırma ayarı
· Serbest Yakalama: Elinizi veya dijital bir kalem kullanarak ekrandaki herhangi bir görüntüyü kırpın
· Live Screen™: Resimler ve el yazısı aracılığıyla fikirlerinizi ve yolculuklarınızı paylaşın

Daha hızlı
Bu özellik dolu Android akıllı telefon, kullanıcıları ortalama 150 Mbps yükleme hızıyla desteklemek için 3G ve 4G ağlar ile çalışıyor. Aynı zamanda bugünün standardı olan 802.11 n ile karşılaştırıldığında önemli ölçüde daha hızlı veri transferi, daha iyi kapsama ve güç verimliliği sunan en yeni Wi-Fi standardı 802.11 ac'yi destekliyor. Easy Hotspot (Kolay Erişim Alanı), kablosuz internet bağlanabilirliğini paylaşmak için, akıllı telefonun 68 Wi-Fi etkin cihaza kadar mobil bir Wi-Fi yönlendirici gibi hareket edebilmesini sağlıyor. İnternet bağlantısı ayrıca QR kodları ve NFC ile paylaşılabiliyor.

Acer Float Kullanıcı Arayüzü birçok uygulama penceresinin açık kalmasına izin veriyor, böylece kullanıcılar bir başka uygulamada çalışmak için diğerini kapatmak zorunda kalmadan çoklu görevleri gerçekleştirebiliyorlar. Tek bir tuşa basınca, kullanılan fonksiyonun üzerinde diğer uygulamaların yarı saydam bir yüzeyde yüzdüğü Float Apps kısayoluna erişilebiliyor. Float Apps'e erişmek ve kapatmak son derece kolay olup, 7 favori uygulama kısayoluna kadar özelleştirilebiliyor. Bir Float Caller bildirimi, tüm ekranı kaplayan gelen çağrıların, kullanıcıları rahatsız etmemesini sağlıyor. Bir çağrı geldiğinde, Float Caller mini penceresi açılıyor vekullanıcı çağrıyı almayı veya hızlı bir mesajla yanıtlamayı tercih edebiliyor.

Daha güçlü
Acer akıllı telefon ailesinin en son üyesi, geniş görüntüleme açılı 6 inç ekranda parlak, çarpıcı grafikler sunmak için IPS teknolojili bir full HD görüntü ve 368 ppi ile tasarlanmıştır. 230 gram ağırlığında ve 8.99 mm kalınlığında olan cihaz, gücünü Dolby Digital Plus’tan alan 2 stereo hoparlör ile çarpıcı bir ses deneyimi sunuyor. Liquid S2 doğal hasar direncini arttırmak için cihazı daha güçlü ve çiziklere ve günlük kullanıma karşı eskisine göre daha dirençli yapan eğimli Gorilla Glass® 3.0 içeriyor.

Kırmızı veya siyah renklerde temin edilebilen Liquid S2, Qualcomm’un dört çekirdekli 2.2 GHz işlemcisini, 2 GB dahili bellek ve tek şarj ile daha uzun kullanım için 3300 mAh pil kullanıyor. Kullanıcılar standart 16 GB yerleşik depolama imkanının yanı sıra, 128 GB'a kadar genişletilebilir bellekte fotoğraf, müzik ve video kitaplıklarını saklayabiliyorlar.

Özellikler ve standartlar
Ekran 6", full HD (1,920 x 1,080), 368 PPI, IPS
Ana kamera 13 MP otomatik odaklama, f2.0, 28 mm lens, BSI sensör, LED halka flaş, 4K video
Ön kamera 2 MP, f2.2, 24 mm lens, 88° geniş açı, BSI sensör, 1080p video
İşlemci: Dört çekirdekli 2.2 GHz
Depolama / bellek: 16 GB / 2 GB
Pil: 3300 mAh, değiştirilmez Li-polimer pil
Boyutlar: 166 x 86 x 8.99 mm, 230 g
Ağ: 4G: 800/1800/2600 3G: 900/2100 2G: 850/900/1800/1900
Bağlanabilirlik: Wi-Fi 802.11 ac/ab/g/n, Bluetooth® 4.0, GPS+GLONASS, NFC
Sensörler: Işık sensörü, hızlanma ölçer, yakınlık sensörü, dijital pusula, cayro
İşletim sistemi: Android™ 4.2.2
Acer özellikleri: Acer Float Kullanıcı Arayüzü, Acer HD Channel, Acer Docs ve Acer Remote Files, Acer
Data Traffic Manager, Acer Float Caller, Acer Float Apps
(haritalar/notlar/kamera/hesap makinesi), Acer Live Screen™, Acer Print, Acer
Easyhotspot
Ek özellikler: Skitch, YouTube™, Moodagent, Polaris Office, Swype text input, Google
Keep, Evernote®, kablosuz görüntüleme, Dolby Digital Plus

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik
Liquid S2 versiyonu Ekim sonunda temin edilebilecektir.

6)DA241 HL, Aspire U5-610 ve Aspire Z3
Acer’dan All-in-One Yağmuru
· Kolay ve olağanüstü bir dokunmatik deneyim sunmak için tasarlanmış yeni bir AIO masaüstü bilgisayar yelpazesi
· Çoklu görevleri, web'de gezinme, oyun oynama ve video izlemeyi destekleyen ilk Android AIO, Acer DA241HL
· Modern ve esnek Aspire U5-610 ile güçlü performans ve üst düzey eğlence
· Aspire Z3 serisi ile optimum ses, basitleştirilmiş erişim ve müthiş görseller

Acer DA241HL
DA214HL ile birlikte Acer, Android Jelly Bean 4.2 ve NVIDIA Tegra dört çekirdekli performans özelliğine sahip, ilk Full HD dokunmatik 24 inç AIO bilgisayarı teknoloji severlerin beğenisine sundu. Kullanıcılar, medya tüketimi, internette gezinme veya sosyal medya etkileşimleri için gittikçe daha popüler olan akıllı telefonlar ve tabletler gibi Android cihazlarda kullanılan aynı tanıdık arayüzü artık kendi ana bilgisayarlarında da bulabilecekler.

Dahası, Android işletim sistemi heyecan verici oyunlar ve uygun maliyetli verimlilik çözümlerinin kapılarını açarken, aynı zamanda Google Market'ten aynı kullanıcı hesabı altında birden çok Android cihazda 700,000+ uygulamaya erişilebilir. İçerikler cihazlar arasında kolayca senkronize edilebildiği için, bu şekilde kolay ve uygun bir kullanıcı deneyimi sağlanıyor. Tegra işlem gücü, desteklenmeyen veya diğer işlemcilerle oynaması yavaş olan en çok satan oyunlara ve Google Play özelliklerine erişim sağlıyor. Üstelik, DA241HL, 5 kullanıcıya kadar ayarların ve uygulamaların özelleştirilmesine izin verdiği için, ailenin her üyesine kişiselleştirilmiş bir deneyim sunabiliyor.

DA241HL, MHL bağlanabilirlik sayesinde akıllı telefonun içindekileri daha konforlu görüntülemek için kolaylıkla daha geniş bir ekrana aktarabiliyor. Ayrıca HDMI bağlantı noktası veya USB kablosu aracılığıyla Windows 8 işletim sistemine sahip herhangi bir bilgisayara bağlanarak 2 noktalı dokunmatik ekran halini alabiliyor. Ek olarak, 20° ila 75° eğim açısı konforlu bir dokunmatik deneyim sağlıyor.

Acer Aspire U5-610
Zarif, çağdaş ve esnek olan Aspire U5-610 modern zaman kaşifleri için mükemmel bir hepsi bir arada bilgisayar. Çarpıcı ve fütüristik bir tasarıma sahip olan Aspire U5-610, birinci sınıf eğlence ve maksimum verimlilik için üstün performans sunuyor. Daha iyi CPU performansı ve uygulamaların daha hızlı yüklenmesini sağlayan en son 4. nesil Intel® Core™ işlemcileri barındırıyor. NVIDIA® GeForce® GTX 760M daha hızlı içerik oluşturma, daha sorunsuz oyun oynama ve dijital eğlence deneyimi sağlarken, 16 GB DDR3 bellek, çoklu görevleri daha hızlı yerine getiriyor.

Harika performansının yanı sıra, Aspire U5-610 kullanıcılarına sınıfının en iyisi bir eğlence deneyimi sunuyor. Geniş görüntüleme açısı sunan 23” Full HD dokunmatik ekranda renkler, doygunluk ve kontrast Acer’ın CineBoost Renk Motoru (ACCE) özelliği ile ince biçimde ayarlanabiliyor. Kullanıcıya doğru ses yönelimini geliştirmek için tasarlanan CONEQ™ ses teknolojisi, ses imajlarını görsel film efektleriyle daha iyi eşleşmek üzere genişletiyor ve ses kapsamını kullanıcının bulunduğu yerden bağımsız olarak maksimuma çıkarıyor. Acer Acer Remote, iOS veya Android mobil cihazlar aracılığıyla Windows 8'in kontrol edilmesine yardımcı oluyor. Aspire U5-610’u Wi-Fi veya Bluetooth aracılığıyla bir iOS veya Android mobil cihazı ile eşleştirmek, touchpad, medya, tuş takımı, Windows 8 Metro, Power point ve Laser kontrolü üzerinde bir dizi uzaktan uygulamayı anında serbest bırakıyor.

Kullanıcıların daha fazla şey yakalamaları ve paylaşmalarına izin vermek için optimize edilen Aspire U5-610, görüntülü konuşmalar sırasında görsellere 75° genişliğe kadar daha fazla Görüntüleme Alanı (FOV) sağlayan bir Full HD web kamerasına sahip. Dahası, ailenizin, arkadaşlarınızın veya iş kontaklarınızın söylediklerinizi daha net duymalarını sağlayan Acer Purified Voice, kullanıcının sesini takip ederek arka plandaki gürültüleri ortadan kaldırıyor ve sesi kısmadan net iletişim sağlıyor. MHL destekli HDMI, kullanıcıların mobil cihazları bir yandan şarj ederken, diğer yandan içeriklerine kolayca erişip daha büyük bir ekranda paylaşabilmelerine izin veriyor.

Aspire Z3-105
Aspire Z3-105, en iyi performansı sunmak ve ailelerin daha fazla eğlencenin tadını çıkarmalarını sağlamak için AMD’nin en son A serisi dört çekirdekli işlemcilerinden ve Radeon grafik çözümlerinden güç alıyor. IPS teknolojisine sahip 23” full HD dokunmatik ekran harika imajlar ve gerçek gibi renkler sunarken, birinci sınıf Harman Kardon® hoparlörler ve Dolby® Home Theater® v4 surround ses sistemi fantastik bir sinema özelliğinde ses kalitesinin kapılarını açıyor.

Aspire Z3-610
Aspire Z3-610 all-in-one masaüstü bilgisayarlar, tüm aileye en iyi performansı ve çok yönlü eğlence sunmak için tasarlanmış. Şimdi Intel’in 4. nesil işlemcileriyle temin edilebilen bu cihaz, hızlı bir multimedya deneyimini garanti etmek için Intel veya Nvidia’nın GeForce GT 740M grafik çözümlerinden biriyle entegre edilebiliyor. IPS teknolojisine sahip 23” full HD dokunmatik ekran, çarpıcı imajlar ve doğal görünümlü renkler sunarken, kristal netliğinde düzgün sesler için birinci sınıf Harman Kardon® hoparlörler ve Dolby® Home Theater® v4 surround ses sistemi mevcuttur.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler