FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: 22 bin Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları başvuru sürecinin tamamlanmasıyla birlikte araştırılıyor. Personel Genel Müdürlüğü, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü ve İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde toplam 22 bin 43 kişi istihdam edilecek. Peki, 2023 Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları e devlet sorgulama ekranı ile ilgili detaylar...

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: 22 bin Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. 11 Mayıs'ta başvuru sürecinin tamamlanmasıyla gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Adalet Bakanlığı zabıt katibi, koruma ve güvenlik görevlisi, mübaşir, tercüman, destek personeli, büro personeli alımı, psikolog, sosyal çalışmacı, veteriner, infaz koruma memuru ve tekniker pozisyonları için alım yapacak. Adliyeler için 10 bin 719, Ceza İnfaz Kurumları için 10 bin 138, İcra dairelerine 700, Bakanlık merkez teşkilatına ise 563 personel alınacak. Başvuru sürecinin ardından gözler Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları için e devlet ekranında. İşte detaylar...

03

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili 25 Nisan’da başlayan başvuru süreci 11 Mayıs'ta sona erdi.

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları duyurulmadı.

04

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandığında haberimiz eş zamanlı olarak güncellenecektir...

01

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI E DEVLET EKRANI

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları yayınlandıktan sonra bakanlığın internet sitesinden duyuru yapılacak. Adaylar ise T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle beraber sonuçları e-Devlet kapısından sorgulayabilecek.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI E DEVLET EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

02

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler