FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CANLI Erzincan seçim sonuçları! Erzincan'da heyecan dorukta! Yarışı Özge Vataner Özege mi, Bekir Aksun mu yoksa Veda Bingöl mü önde tamamladı?

Türkiye nefesini tuttu yeni belediye başkanlarını seçiyor. Yerel seçimin sonuçları herkes tarafından merakla bekleniyor. Seçimin heyecan dolu yerlerinden biri de Erzincan'da yaşanıyor. Erzincan'da CHP adayı Özge Vataner Özege mi, MHP adayı Bekir Aksun mu yoksa İYİ Parti adayı Veda Bingöl mü seçimi kazandı? İşte Erzincan yerel seçim sonuçları...

CANLI Erzincan seçim sonuçları! Erzincan'da heyecan dorukta! Yarışı Özge Vataner Özege mi, Bekir Aksun mu yoksa Veda Bingöl mü önde tamamladı?

Türkiye bir kez daha sandık başında. Her seçim olduğu gibi bu seçim sonuçları da tüm vatandaşlar tarafından çok yakından takip ediliyor. Merak edilen illerden biri de Erzincan oldu. Erzincan seçim sonuçları ile ilgili tüm detayları ve anlık tabloları Mynet üzerinden takip edebilirsiniz.

erzincan

HANGİ ADAY KAZANACAK?

Erzincan'da CHP'nin adayı Özge Vataner Özege olurken, MHP'nin adayı Bekir Aksun, İYİ Parti'nin adayı ise Veda Bingöl oldu. Seçmenler tarafından merak edilen Erzincan yarışının bu üç aday arasında geçmesi bekleniyor.

thumbs_b_c_a88300808dc5f44c6cff41e0bf77adca

2019'DA NE OLMUŞTU?

Erzincan'da 2019'da yapılan yerel seçimleri MHP yüzde 42,36 ile kazanmıştı. Onu AK Parti yüzde 33 ile CHP ise yüzde 23,08 ile takip etmişti. 2023 seçimlerinde ise Mustafa Sarıgül memleketi Erzincan aday olmuş ve Meclis'e girmeye hak kazanmıştı.

ERZİNCAN YEREL SEÇİM SONUÇLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler