FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CW Enerji paylarının borsada işlem görmeye başlayacağı tarih! CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek, hangi tarihte?

CW Enerji paylarının Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görmeye başlayacağı merak ediliyor. Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlayan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih belli oldu. Peki, CW Enerji Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

CW Enerji  paylarının borsada işlem görmeye başlayacağı tarih! CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek, hangi tarihte?

CW Enerji'nin talep toplama süreci 26-27-28 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin 30.000.000 TL nominal değerli paylarının tamamı halka arz oldu. Borsa İstanbul işlem tarihi de belli oldı. Birçok kişi arama motorlarında, "CW Enerji Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?" sorusuna yanıt arıyor. Tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

CW ENERJİ BORSA İSTANBUL'DA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

CW Enerji halka arzıyla ilgili açıklanan resmi sonuçlara göre talep toplama süreci sonrası 2.243.594 bireysel ve kurumsal yatırımcıya pay dağıtımı yapıldı. Bireysel yatırımcılara 11 - 12 adet CWENE payı dağıtımı gerçekleşti.

borsa istanbul

Halka arz sonrası şirket, ek satış dahil %24,24 halka açıklık oranına ulaştı. CW Enerji halka arz büyüklüğü ise 3,2 milyar TL olarak kayıtlara geçti.

Halka arz edilen şirketin payları 5 Mayıs 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayacak. CWENE koduyla işlem görecek olan paylar 108,60 TL baz fiyattan, sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacak. İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 TL olarak belirlendi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler