FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? 14 Nisan 2023 evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yatan iller listesi 14 Nisan 2023 Cuma günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Konuya ilişkin, e-Devlet üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak 'Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama' ekranından ya da SMS ile bilgi edinilebiliyor. 14 Nisan 2023 Cuma günü evde bakım maaşı yatan iller merak konusu oldu. Peki, evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? 14 Nisan 2023 evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yatan iller listesi 14 Nisan 2023 Cuma günü arama motorlarında araştırılıyor. hastalığı nedeniyle bazı ihtiyaçlarını karşılamaya vatandaşlar ile ağır engelli raporu olanlara verilen ödemelere ilişkin detaylar merak edildi. Birçok kişi, "14 Nisan 2023 Evde bakım maaşı yatan iller hangileri?" sorusuna yanıt arıyor. Evde bakım maaşı bilgisi SMS ile sorgulama yaparak ya da e-Devlet üzerinden öğrenilebiliyor.

EVDE BAKIM MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Evde bakım maaşı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ayın 15'i ile 31'i arasında hesaplara aktarılmaktadır.

Evde bakım maaşı ödemeleri 15 Nisan itibarıyla başlayacak ve ay sonuna dek sürecek.

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER HANGİLERİ?

Evde bakım maaşı ödemeleri 15 Nisan itibarıyla başlayacak. Nisan ayı ödemeleri 31 Nisan'da sona erecek.

Konuya ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklama yapıldığında habrimiz eş zamasnlı olarak güncellenecektir...

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA E-DEVLET

e-Devlet üzerinden evde bakım maaşını sorgulamak için e-Devlet uygulamasına giriş yapın ve "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" kısmına gelin. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

SMS İLE EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

SMS ile sorgulama yapmak için, evde bakım maaşını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e SMS atabilir. Mesaj kapsamında 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? 16 Şubat evde bakım maaşı yatan iller listesi sorgulama e-Devlet

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler