FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? e Devlet sosyal yardım sorgulama ve 15 Ağustos 2023 evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yatan iller merak konusu olurken birçok kişi konuya dair son dakika açıklaması olup olmadığını öğrenmek için internette araştırma yapıyor. Ödemeler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engellinin vasisi ya da bakımını yürüten kişi ya da ailesine yapılıyor. Ağustos ayı 2023 evde bakım maaşı yatan iller listesi internette araştırılıyor. Peki, 2023 Ağustos ayı evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? e Devlet sosyal yardım sorgulama ve 15 Ağustos 2023 evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı ile ilgili araştırmalar 15 Ağustos 2023 tarihinn gelmesi ile birlikte hız kazandı. Evde bakım maaşı alanlar ağustos ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki araştırmalarına hız verdi. İşte e devlet evde bakım maaşı sorgulama ekranı ve konuya dair ayrıntılar...

evde bakım maaşı

EVDE BAKIM MAAŞI YATTI MI?

Evde bakım maaşı her ayın 15'i ile 31'ü arasında hesaplara yatıyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evde bakım maaşını her ayın 15'i ile 31'ü arasında hesaplara yatıyor. Ağustos ayı evde bakım maaşıı ödemelerine ilişkin sorgulama yapılabilmektedir.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA EKRANI

5

EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR, KAÇ TL?

2023 yılının ilk 6 ayında 4 bin 337 tl olarak ödenen Evde Bakım maaşı, Temmuz ayında memur maaş katsayısında yaşanan değişikliğin ardından 17,55 tutarında zamlandı.

Yeni evde bakım maaşı ücreti 5 bin 98 lira oldu.

SMS İLE EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

Evde bakım maaşı alan kişiler, sorgulama işlemi için cep telefonlarının SMS (Kısa mesaj) özelliğini de kullanabilir.

Ziraat Katılım Bankası aracılığıyla aylık alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne "BAKIYE" yazıp, 4747 numarasına kısa mesaj göndererek bakiye takibi yapabilir. Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde, operatörünüz tarafından 1 SMS ücreti tahsil edilir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler