FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Bakan Yanık açıkladı! 14 Nisan 2023 Cuma evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı ile ilgili son dakika açıklamasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Evde Bakım Yardımı'nı hesaplara yatırmaya başladıklarını bildirdi. 14 Nisan 2023 Cuma evde bakım maaşı yatan iller merak konusu oldu. Bieçok kişi arama motolrarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?

Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Bakan Yanık açıkladı! 14 Nisan 2023 Cuma evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı ile ilgili 14 Nisan 2023 Cuma günü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklama yapıldı. Nisan ayı evde bakım maaşı hesaplara yatmaya başladı. Evde bakım maaşı yatan iller listesi merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? 16 Şubat evde bakım maaşı yatan iller listesi sorgulama e-Devlet

EVDE BAKIM MAAŞI HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

Evde bakım maaşı için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklamada bulunuldu.

Her ayın 15'i ile 31'i arasında hesaplara aktarılan ödemelere ilişkin yapılan açıklamaya göre Nisan ayı ödemeleri bugün itibarıyla başladı.

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER HANGİLERİ?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay ödenecek 2 milyar 432 milyon lira Evde Bakım Yardımı'nı hesaplara yatırmaya başladıklarını bildirdi.

E-DEVLET EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA EKRANI

e-Devlet üzerinden evde bakım maaşını sorgulamak için e-Devlet uygulamasına giriş yapın ve "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" kısmına gelin. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

EVDE BAKIM MAAŞI SMS İLE NASIL SORGULANIR?

SMS ile sorgulama yapmak için, evde bakım maaşını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e SMS atabilir. Mesaj kapsamında 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler