FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023: GSB personel alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? 11 bin 455 personel alınacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar Bakan Osman Aşkın Bak tarafından yapılan son dakika açıklamasının ardından merak konusu oldu. Duyuruya göre bakanlığa 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak. Peki, 2023 Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir? İşte GSB personel alımına ilişkin detaylar...

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023: GSB personel alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? 11 bin 455 personel alınacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri ve şartları son dakika açıklaması sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri arama motorlarında sorgulanıyor. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları hakkında detaylar...

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını bildirdi.

Bakan Bak, sosyal medya hesabından, bakanlık merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilmek üzere 4 bin 138 destek personeli, 3 bin 622 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 bin 295 büro personeli, 400 de psikolog alınacağını duyurdu.

Başvurular büro personeli, psikolog ve destek personeli (temizlik) için 28 Ağustos-1 Eylül, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli (bakım-onarım) için 28 Ağustos-6 Eylül tarihlerinde yapılabilecek.

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adaylar başvurularını alımların Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresinden elektronik ortamda gerçekleştirecek.

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ
Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler