FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HAC SONUÇLARI SORGULAMA 2023: Hac kuraları çekildi mi? e-Devlet Hac kura sonucu sorgulama ekranı

Hac kura sonuçları hacı adayları tarafından sorgulanıyor. Diyanet tarafından düzenlenen Hac kurası çekiliş sonuçları merak konusu oldu. 31 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleşen Diyanet'e yaptıkları başvuruları tamamlayan hacı adayları sonuçları öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, Hac kura sonuçları 2023 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura çekilişi isim listesi belli oldu mu? İşte e-Devlet Hac kuraları sorgulama...

HAC SONUÇLARI SORGULAMA 2023: Hac kuraları çekildi mi? e-Devlet Hac kura sonucu sorgulama ekranı

Hac kuraları isim listesi, 8 Mart 2023 tarihinde son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 2 buçuk milyon kişinin başvuruduğu Hac kurası geçtiğimiz gün çekildi. Çekiliş sonrası, hac kura sonucu sorgulama ekranı e-Devlet üzerinden erişime açıldı. isim listeleri merak konusu oldu. Hac başvurusunda bulunan vatandaşlar T.C kimlik numaraları ile hac kura sonuçları ve isim listelerini sorgulayabiliyorlar. İşte, Hac kura sonuçları sorgulama ekranı...

hac kayıt

HAC KURA SONUÇLARI NASIL, NEREDEN SORGULANIR?

Kaydı yenilenen ve ön kayıt yaptıran 2 milyon 391 bin 671 kişinin katıldığı hac kura çekilişi 8 Mart 2023 Çarşamba günü tamamlandı.

Çekilişi gerçekleşen Hac kura sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanmak üzere erişime açılacak. Sonuçlar, e-devlet ekranından T.C kimlik numarası ve şifresi ile öğrenilecek.

DİYANET HAC KURA SONUÇLARI İLE İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

hac kura

HAC KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Hac kura sonuçlarının açıklanmasının ardından kurada adı çıkanlar, 13-24 Mart 2023'te kesin kayıtlarını yaptırabilecek. Boş olan kontenjanlara ise 30 Mart-7 Nisan 2023'te kayıt yapma imkanı tanınacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler